Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Jetta mk3 1.8gt (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216215-jetta-mk3-1-8gt.html)

giksy 28-10-12 14:16

Re: Jetta mk3 1.8gt

foarte frumosa getta ta .arata foarte bine 8)

Rulez 28-10-12 15:33

De obicei nu sunt pro pentru Vento cu bot de Golf , dar a ta are ceva care imi place , cred ca e de la badboy .
Felicitari pentru masina , trebuie neaparat sa o vopsesti cum trebuie si sa ii faci si buza neagra .
Mai baga si tu mai multe poze , si cu fata spatele , interioru sa mai vedem si noi :D.
O sa urmaresc in continuare topicul tau pentru ca imi place masina !

Botu de vento il pastrezi sau il pui la vanzare ??

Bafta!!

gekvr6 28-10-12 15:44

Frumosasa getta mai ai ... :lol:
Felicitari pentru trecerea la bot de golf ii sta foarte bine :twisted:

geo_gee2005_xxx 28-10-12 17:47

Quote:

Originally Posted by Rulez (Post 5225655)
De obicei nu sunt pro pentru Vento cu bot de Golf , dar a ta are ceva care imi place , cred ca e de la badboy .
Felicitari pentru masina , trebuie neaparat sa o vopsesti cum trebuie si sa ii faci si buza neagra .
Mai baga si tu mai multe poze , si cu fata spatele , interioru sa mai vedem si noi :D.
O sa urmaresc in continuare topicul tau pentru ca imi place masina !

Botu de vento il pastrezi sau il pui la vanzare ??

Bafta!!

multumesc Frumos! Botul de vento il pastrez!!!

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 5225667)
Frumosasa getta mai ai ... :lol:
Felicitari pentru trecerea la bot de golf ii sta foarte bine :twisted:

multumesc gek!

geo_gee2005_xxx 29-10-12 16:48

4 Attachment(s)
Am luat de la dezmebrari de pe un toledo un vas de lichid de parbriz, de 8 litri cu 2 motorase, al doilea fiind pentru stropitori la faruri. Acum stau in dubii daca s-ar merita sa gauresc bara de america si sa-i pun stropitori de octavia sau nu?
Voi ce parere aveti?

blade4014 29-10-12 18:09

Foarte frumoasa masina. Naspa ca nu m-am gandit mai bine la shimbul ala :).

geo_gee2005_xxx 29-10-12 21:37

Ce sa iti fac? N-ai vrut, eu am mai avansat! Acum nu o mai vand... deocamdata! :D

bogdnel 10-11-12 02:44

masina a iesit ce trebuia bravo pretenas
si cu stropitori la far eu cred ca te strici pt ca e prea frumoasa bara aia asa
bafta:-)8)

geo_gee2005_xxx 10-11-12 09:01

multumesc frumos pretenas! :)
nu mai pun spalator la faruri, am renuntat la idee, nu vreau sa stric bara!
tu ce mai zici? ai dat golful?

marius3030 10-11-12 09:15

bai arata prea tare masina!te-am vazut weekendul trecut seara prin port.imi place mult cum arata asa masina!;)

geo_gee2005_xxx 10-11-12 09:25

Multumesc frumos!

Devu 10-11-12 12:12

Cate s-au intamplat de cand n-am mai intrat pe topic :shock:.
Arata extraordinar de bine, felicitari.

P.S: Trebuie sa-ti schimbi semnatura.

MadAboutGolf3 10-11-12 12:41

cate post-uri penibile .. wow ce tare.. vai ce frumos.. mai deseneaza-i o floricica ..

poate va arata si extraordinar cand va fi vopsita integral si va fi gata exteriorul, dar daca o laudati atat acuma cand e inca in constructie, cand va fi gata ce mai spuneti ?

nu am nimic cu nimeni, nu contest munca si eforturile depuse pentru a ajunge la stadiul actual insa pe langa tot ce face baiatul asta aici, este o mare gasca de aplaudici.

stiu.. o sa-mi sariti toti in cap, vorbesc iar din invidie.. sau sunt tare in tastatura, insa asta e punctul meu de vedere.

ca sa fiu putin obiectiv, masina se indreapta intr-o directie buna, dar mai e cale lunga pana la extraordinar
spor la bani Geo, ca sigur mai e mult de lucru!

Devu 10-11-12 12:45

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 5242142)
cate post-uri penibile .. wow ce tare.. vai ce frumos.. mai deseneaza-i o floricica ..

poate va arata si extraordinar cand va fi vopsita integral si va fi gata exteriorul, dar daca o laudati atat acuma cand e inca in constructie, cand va fi gata ce mai spuneti ?

nu am nimic cu nimeni, nu contest munca si eforturile depuse pentru a ajunge la stadiul actual insa pe langa tot ce face baiatul asta aici, este o mare gasca de aplaudici.

stiu.. o sa-mi sariti toti in cap, vorbesc iar din invidie.. sau sunt tare in tastatura, insa asta e punctul meu de vedere.

ca sa fiu putin obiectiv, masina se indreapta intr-o directie buna, dar mai e cale lunga pana la extraordinar

O sa-l pupam in fund.
Pentru mine arata extraodrinar fata de stadiul in care am vazut-o ultima data.

geo_gee2005_xxx 10-11-12 12:49

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5242113)
Cate s-au intamplat de cand n-am mai intrat pe topic :shock:.
Arata extraordinar de bine, felicitari.

P.S: Trebuie sa-ti schimbi semnatura.

Multumesc!

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 5242142)

Masina la exterior e in stadiul final, in afara de vopsit chiar nu mai am ce sa ii mai fac! Nu voi vopsi barile si capota acum de dragul de a fi vopsite pt ca odata cu zapada masina va sta sub prelata. O voi vopsi la primavara cand va fi din nou pe strazi. asta e singurul motiv pt care nu o vopsesc acum si sa termin cu ea, nu e vorba de bani, e vorba ca sub prelata poate sa stea si nevopsita iarna asta! ;)

MadAboutGolf3 toti cei care imi lauda masina probabil o fac pentru ca... chiar si asa nevopsita cum e, e mult peste alte masini prezentate pe acest forum care sunt laudate ca sunt absolut stock, sau sunt spalate cu furtunul si matura in curte la tara!

All times are GMT +2. The time now is 16:39.

- Copyright 2026 4Tuning