![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
proba de indemanare care a avut loc in cluj de putin timp!
|
:( o sa merg la service atunci sa vad ce are si vin cu vesti
|
Am gasit pe net un Punto 1.2 turbo.Cine poate sa-mi spuna cum se poate modifica raportul de compresie de la 14:1 la 8.8:1?
|
Quote:
|
Salutare la toti posesorii de punto.Caut capacelul ala din spate care acunde gaura unde vine cirligul de remorcare.De unde pot sa fac rost de el?Mi l-a furat cineva, m-am uitat prin oras si sunt rare puntourile care il au, cred ca se fura unu de la altu.Oricum daca stiti de unde pot cumpara unu, multumesc anticipat.Si vreo solutie de a impiedica furtul lui, cel din fata nu mi-a disparut.Inca.
|
poansoaneaza nr masinii pe el , eu asa am ......daca il sterpeleste cineva il prind ....si e vai de capul lui :)
|
2 Attachment(s)
vis a vis de jantele pe 17 .........eu va atasez pe 15 cu 45 cum am eu , sincer nu vad unde sa intre 17
|
antonio :) nu vinzi jantele ..? s`au daca nu le vinzi ... poti sa imi zici daca gasesc pe piata :) ? sunt foarte tari si dau bine de tot pe masina ;)
|
nu sunt de vanzare.......am intrebat eu primu' :D:D:D
|
adi83155....ce culoare are bara din spate.....vad ca esti din Cluj....poate te pot rezolva cumva !
|
Quote:
"brautomobile" este userul lui. |
da dar vrea 500 euro pe ele
|
daca le as vinde oricum nu as lua nimik pe ele , dreapta fata e super zgariata si lovita , stanga spate are o cocoasa vizibila care nu merge ruruita ....asa ca ce sa faci cu ele :)......
|
1 Attachment(s)
la tine nu prea e loc...
dar la mine cred ca pe 16" mai merge:lol: |
:)..ce bine arata asa curata .....ptiu ptiu sa nu o deochi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning