Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat PUNTO (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/21559-club-fiat-punto.html)

tfsi 30-11-06 12:02

Re: Club Fiat Punto Tuning

proba de indemanare care a avut loc in cluj de putin timp!

B.v.L 30-11-06 15:56

:( o sa merg la service atunci sa vad ce are si vin cu vesti

LucianF 30-11-06 18:22

Am gasit pe net un Punto 1.2 turbo.Cine poate sa-mi spuna cum se poate modifica raportul de compresie de la 14:1 la 8.8:1?

LucianF 30-11-06 18:51

Quote:

Originally Posted by puntoDRIVER (Post 630524)
Salut iubitorilor de punto!Va "rasfoiesc" de mult,v-am citit parerile si impresiile...la rece...pentru ca nu aveam un punto si de curand m-am hotarat sa-mi iau unul!Mi l-a adus cineva din Gremania si vreau sa va spun ca e ca nou!Deja o iubesc foarte mult pentru ca e a mea,am mai avut ocazia sa lucrez la o firma pe unul pentru aproape 2 ani si-mi ramasese gandul la el. Asta e in 3usi,e negru si foarte bine intretinut!E drept ca motorul e cam mic,e cel de 60cp.benzina,dar pentru cum se misca eu zic ca e ok!Cei care aveti motorul asta,cu ce problema v-ati confruntat,cam care-s bubele?Al meu pare in regula dar simt totusi un timp mort la accelerare,nu stiu daca ma intelegeti,nu e spontana reactia si nu prea-i ies gazele "uniform" pe toba si pare sa se gatuie 1pic pe la 3000 de ture.In rest e destul de "agresiv" la puterea lui,scartaie usor cu aIa si aIIa.Sa fie oare din bujii sau altceva mai grav.Citeam ceva la voi legat de un senzor de presiune a aerului la admisie care se cam murdareste si trebuie curatat!?!Ce parere aveti?Va multumesc anticipat pentru raspuns. P.S.vreau o toba sport,ce sfaturi imi dati?

Incerca REMUS original pentru Punto.cost 350 euro

adi83155 02-12-06 19:39

Salutare la toti posesorii de punto.Caut capacelul ala din spate care acunde gaura unde vine cirligul de remorcare.De unde pot sa fac rost de el?Mi l-a furat cineva, m-am uitat prin oras si sunt rare puntourile care il au, cred ca se fura unu de la altu.Oricum daca stiti de unde pot cumpara unu, multumesc anticipat.Si vreo solutie de a impiedica furtul lui, cel din fata nu mi-a disparut.Inca.

antonio74 04-12-06 10:58

poansoaneaza nr masinii pe el , eu asa am ......daca il sterpeleste cineva il prind ....si e vai de capul lui :)

antonio74 05-12-06 08:04

2 Attachment(s)
vis a vis de jantele pe 17 .........eu va atasez pe 15 cu 45 cum am eu , sincer nu vad unde sa intre 17

punto26 05-12-06 14:53

antonio :) nu vinzi jantele ..? s`au daca nu le vinzi ... poti sa imi zici daca gasesc pe piata :) ? sunt foarte tari si dau bine de tot pe masina ;)

mitty 05-12-06 15:04

nu sunt de vanzare.......am intrebat eu primu' :D:D:D

mitty 05-12-06 15:08

adi83155....ce culoare are bara din spate.....vad ca esti din Cluj....poate te pot rezolva cumva !

tfsi 05-12-06 16:20

Quote:

Originally Posted by fiat_uno (Post 648922)
antonio :) nu vinzi jantele ..? s`au daca nu le vinzi ... poti sa imi zici daca gasesc pe piata :) ? sunt foarte tari si dau bine de tot pe masina ;)

vezi ca este cineva care vinde aceleasi jante,sau cel putin le avea de vanzare pana intr-un timp.

"brautomobile" este userul lui.

antonio74 05-12-06 16:46

da dar vrea 500 euro pe ele

antonio74 05-12-06 16:48

daca le as vinde oricum nu as lua nimik pe ele , dreapta fata e super zgariata si lovita , stanga spate are o cocoasa vizibila care nu merge ruruita ....asa ca ce sa faci cu ele :)......

ace117 05-12-06 18:03

1 Attachment(s)
la tine nu prea e loc...
dar la mine cred ca pe 16" mai merge:lol:

antonio74 06-12-06 07:48

:)..ce bine arata asa curata .....ptiu ptiu sa nu o deochi :)

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning