![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Eu unu nu mi-as face prelungirea din fibra caa e foarte fragila....cea mai buna e o tablitza sudata,imbracata bine in firba si chit si nu mai are moarte....asa stau cu grija sa nu stea vreun tovarash pe marginea capotei si altele.....Mai dai ma in mrtzi lor de aici ca dak nu le convine sa stea dreaqu acasa ca ii mai omoara si pe altii nevinovati:shock:
|
Quote:
Te contrazic cristinelule referitor la rezistenta bad boy-ului din fibra! ;) Am asa ceva de 2 ani aproape si nu a patit nimic. In plus , la capota din tabla , intr-un final chitul tot va crapa si se va rugini! |
Quote:
|
eu zic ca e mai usor la tn sa faci cu tablita fata de mn da tot asa o sa fac si eu:) toate la timpu lor:)
|
4 Attachment(s)
Acum doar ce am venit de la service, am fost sa-mi vad masina in ce stadiu este.
Masina era la uscat inca vopseua era proaspata doar ceo dadusara cu lac,dar nus multumit de lcurare deloc. Capota era peticita nici decum schibmata vopsita doar unde au peticito,pe aripa se unflase puncte de vopsea,cauicu pe dreapta era desumflat ,nuca la schibmator no mai avea, usa era vopsita tot in parti adica nu toata intreaga, ca cica sa nu dea actibilturile jos( mai bn de le dadea) :shock::shock: si nam rezolvat nimica debia luni zisa so trec so iau :( atasez ceva poze de la service oricum sunt dezamagit :cry: |
Quote:
|
Adevarat ce spui u KYS daa la dacie eu unu zic ca nu se merita sa faci din fibra deoarece e un pic mai mult costisitor,pecand u la logan normal ca nu iti faceai frate din tabla e logic caaa iti faci din fibra. Daca e facuta bine tablitza nu rigineste si in plus chitu nu are dc sa crape decat dacaa o lovesti sau se aseaza cineva pe ea sa plece tabla aceea de la locul ei de acolo......
|
Asa au fost tot timpul astia din service-uri....da ce sa le faci asta este,esti cum ar veni la mana lor sii cam atata:(
|
6 Attachment(s)
Astazi 10-01-2011 dacia hai huy s-a intors dinou acasa unde ai era locul 8) Pot sa zic ca sunt si fericit ca am luato din service dar sunt si nemultumit pentru lucrarile prestate la service.
De culoare sunt multumit,pentru ca a iesit ceea ce trebuia dar in rest nuprea. In primu rand la imbinarea aripei cu plafonu zgarciti draq nau pus mastic deloc,pe aripa jos nau pus continuarea de la bandou,usa nau reglato si este deplasata din balamale si-mi atinge in stalp si de vopsit au vopsit foarte putin la ea, capota mi-a reparato doar partial exact in locu lovit cai durea mana daca indreptau si langa, + capota nu se aliniaza la fel de bn de inchis se inchide, becu cel albastru si pozitia alba mi le-au luat si au pus normale si alea normal mergeau, numaru de imatriculare mi la-u ridicat prea sus :x ca cica sa-l vada garcea bn :cry: dar eu ori il mut mai jos ori il pun pe dreapta. Distanta diintre bara si far e cam mare. In rest toate bune si frumoase atasez si ceva poze de astazi. |
desfa din nou bara si ridic-o mai sus de coltul din stanga ca iti sta stramba, pune numarul mai jos cum trebuie normal sa stea pe bara de CN3, farurile stau ca pe garduri, pur si simplu zici ca aia nu au avut imaginatie sa puna la loc ce au desfacut..ar trebui sa reglezi capota, lasata putin mai jos pe faruri, diferente enorme intre faruri si capota...
|
Quote:
Ce fain arata cu un semnal portocaliu si unul negru:lol: in rest..a iesit bine vopseaua...da tinichigerie cel mai de ***... |
Frate ma bucur ca ai reusit sa o scoti din service.....si ce sa zic arata binisor niciodata nu o sa mai iasa lafel ca nu ai cum,trebuie sa o mai iei tu la retusat
sa ridici usa,sa asezi aripa bara...ce sa faci asta este:( Succes sii km multi fara incidente |
Ba stii de ce ma apuca nervii in tara asta..a vazut ca e dacie ...si ce au zis lasa domne ii trantesc 100 ml de vopsea acolo si 2 ciocane la capota ca e dacie/coroapca merge si asa ...niste nemancati ordinari...scz dar asa este ...
|
Quote:
|
Nu te supara da negrul ala si toba aia sunt de tot rasu e parerea mea.:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning