![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
Quote:
Cine nu aduce banii pentru parasolar+sticker pana vineri, probabil va fi exclus ... |
Quote:
|
Cred ca vinerea viitoare o sa vin ca sa-l bat pe tyfu ca s-a luat de jantele mele =))
|
Frumoase poze, voi mai trece la intalniri, m-am simtit bine, urata e a mea cu table:oops::lol:.
Razvane cauta si tu un set de jante d-astea de Opel pe 15" dar mai intai un set de arcuri sport si o rezolvi tu, dar dupa iarna cel mai bine:D. |
Quote:
|
Jantele care le-am avut eu pe masina le vand... pe 15' de opel...4x100... uitati-va la album la mn ca sa le vedeti ca nu mai am poze in pc
|
Offtopic....offtopic...nu vreau sa umplem paginile aiurea.Folositi p.m-ul.
|
am trecut si eu pe la zona albastra vineri da nu am vazut pe nimeni :oops:
...cred ca aveam ochelarii aburiti..:twisted: |
E...se mai intampla. Mai dai o tura vinerea viitoare poate ne gasesti :-). Etaj -1 zona albastra...in caz ca nu ne vezi dai un burn si venim noi :D
|
Quote:
|
Quote:
Vineri speram ca ZUZ o sa vina putin schimbat la intalnire...nu intrebati ce ca nu se spune. O sa vedeti atunci. Asteptam cati mai multi vineri |
E plin de surprize ZUZ`u :twisted:
|
Păi să te mai schimbi şi tu de caracter de haine :)) :P că ne-ai plictisit....joke...
Băiatu' ăsta chiar îi place ce face :X şi nu numai lui îi place ne satisface privirile tuturor cel puţin mie :X îmi place ceea ce văd bravo lui ! Bravo ZuZulică apreciez efortul tău şi ţine'o tot aşa şi să te ferească Dumnezeu de belele frăţică ! Te pup ! |
Quote:
Quote:
|
Reactualizare membrii si posibili membrii ( da, suntem multi, stim...) :
1.Alex DEV : Nissan 100nx - 1.6 2.Tweety RZV : Corsa B - 1.2 3.99-SAA : Daewoo Tico - 0.8 4.Alex30 Zuz : Dacia Logan - 1.6 5.Iulian VRS : Bmw e36 - 1.6 6.Cimpy : Bmw e36 - 2.0 vanos 7.Florin : Bmw e30 cabrio - 1.8 8.Garcea : Bmw e34 - 3.5 9.PDV : Bmw e34 - 2.5 10.Adi RAM : Dacia Logan - 1.5 dci ................................ 11.Iulian VRU : Opel Calibra - 2.0 12.Mihai KAP : Volkswagen Polo 6n - 1.0 13.Andrei ZAM : Fiat Stilo - 1.9 14.PIV : Opel Vectra - 2.5 V6 15.Light : Honda Civic Ek4 VTI - 1.6 16. xxx : xxx - xxx hp drag car Dupa intalnirea de vineri 05.11.2010, o sa postam categoria la care fiecare membru se va incadra.Pana in primavara sper sa ne implinim atributile :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning