![]() |
Re: B 89 Wrc
identic cu albastrul de logan doar ca e alt cod
|
albastru de metil :P
|
probabil ca ai fost renegat de parinti inainte sa ne nastem noi,ca nu te stim.
TERMINATI CU OFF-TOPICUL. WRC spune-ne si noua cate ceva despre suspensia masinii ca eu unul sunt foarte interesat |
da chiar mei vereceule de bucuresti lumineazane cu partea tehnica a frumoasei tale masini (na ca sa nu mai zici ca nu te intreaba nimeni de partea tehnica)
|
mai bine sa ramana un mister partea tehnica
|
secretosule :P
u, sgm si restu ati ajuns ca mosii aia care daca ii intrebi ceva zic : nu zic nimic, nu zic nimic, nu dau nimic, nu stiu :P |
si daca stie lumea ce rezolva daca vor sa stie sa ma caute si poate le spun
|
:)) sa te caute :)) micule zeu :P
pai si unde vrei ma sa te caute ? pe PM ? |
La paine sa il caute, si daca nu e la paine il pot cauta la oua!
|
[QUOTE=gabiWRC;701643]
Quote:
|
[QUOTE=gabiWRC;701687]
Quote:
daca vrei sa lasi masina mai aproape de strazi si cartier de ce nu ii pui jenti pe 14" cum era masina pe vremuri...... |
nu prea am inteles nimic din ultimile 2 pagini....prea mult misto,in locu lui
W R C as fi dat ordin sa se stearga posturile aiurea in tramvai... |
revenind la aprecierile legate de aceasta dacie: cea mai frumoasa din tara indraznesc sa spun,sa o stapaneshti sanatos shi poate ne zici shi noua ce modificari iai facut la partea tehnica.app d vopsea,am vazut in poze k era sarita vopseaua putzin de pe capota,shi la inceput era janta dreapta fatza dak nu ma inshel:D putzin ruginita sau sarita vopseaua iar ... una din doua ... oricum e prea tare mashina.ai grija de ea shi d tn ;)
|
wrc cum sta treaba cu omologarea pt 4 prezoane cum se procedeaza ? dupa ce ai facut modificarile se duce la omologat ? se anunta dinnainte ?? acolo testeaza noile flanse ? cum se procedeaza ??
|
nu ti le omologheaza nimeni asa ca nu are rost sa te agiti degeaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning