![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
Aiai ca nu le`am taiat ci am adaugat fiindca nu imi ieseau colturile alea dintr`o bucata,acu oricum nu mai am deloc.
|
;) frumoasa masina ta ;)
si un-q meu a avut un corean autonat dar a trecut pe vw a fost multumit de cielo 8) Bafta cu al tau ;) |
5 Attachment(s)
LA MULTI ANI tuturor asa de 2012!
De anul nou a fost masina un pic spalata ca sa inceapa anul clean si i`am facut o poza 2.. sa mai resuscitam topicu un pic :)),dupa ce vine vremea mai buna o sa vina si noutati. |
2 Attachment(s)
Asa de inceputul anului 2012.. un mic "gift""... un kit xenon h4 6000k
|
Sa-l folosesti cu placere. O sa iti lumineze carararile, la propriu :lol:
|
Ms 99 SAA ;)
|
5 Attachment(s)
Sa stergem prafu un pic,astazi in jurul orei 15 pe masina au fost montate arcurile sport weitec,multumita celor 2 amici care doar pentru mine.. au venit in atelier duminica unde isi petrec zilele in cursul saptamanii(KLA&WRC)S`au miscat foarte bine si repede.Operatiunea nu a durat mai mult de 2 ore.. chiar foarte repede a mers treaba,multumita si aparatelor mai de calitate si generatie noua,aici ma refer la presa,elevator,scule etc,fiind un service auto mai dotat.prima data au fost una doua montate arcurile pe spate si baietii nerabdatori au lasat masina pe roti sa vada cat coboara,asa am ramas cu toti :o si am zis baieti asta numa -4 nu e.. si nici nu a fost.. masina a coborat -6 fata -6spate,pe spate 6 pare un pic cam mult posibil ca il voi schimba cu -4 daca o sa gasesc,deocamdata asa ramane.Masina a devenit mult mai stabila,nu scutura rau cum ma asteptam,acum merg cu mult mai mare grija..si pana nu ma obisnuiesc cu garda la sol ma duc ft incet de teama sa nu lovesc baia sau ceva.pozele nu sunt cele mai clare fiind facute cu telefonul,am uitat de aparat,am facut acu seara si cu aparatu,da revin maine cu poze mai clare :)
|
asta nu e 60/60 pana zboara porcu :) e 35/35 maxim 40mm ;)
|
La -6 nu mai ai loc sa bagi degetul intre cauciuc si aripa.
Dar...asa e perfect. Mai poti urca o bordura, mai iei o groapa fara sa dai cu saxofonu de pamant si (depinde de amortizoare) nici nu 'joci' prea tare pe denivelarile soselelor. |
2 Attachment(s)
Daca e 35 40mm e bine,atata vroiam si eo.. dar baietii... nu eu.. au masurat.. pe spate si a dat diferenta de 6cm inainte si dupa montare. 2 poze mai clare de azi..
|
Conteaza ca arata mai bine...iar drop-ul este decent.
|
e foarte bine si asa decat cum era cocotata :D ai facut o treaba buna!
|
Arata destul de bine low:)
|
Mersi baieti.Vedem o sa ma imparc cu arcurile..ca totusi scutura un pic,amortizoarele oricum o sa urmeze sa le schimb si pana atunci am zis ca cu arcurile puse ma hotarsc daca raman la sport si low.. si iau si amort sport sau la stock si iau normale.Vom vedea cu 5 pers in masina si bagaje cum se comporta,de ma enerveaza.. nu va ramane si atunci la vanzare cu ele.
|
Cum ba sa le scoti?? :D Lasa-le acolo ca o sa te impaci bine cu ele, o sa vezi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning