![]() |
Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
M-ar interesa ceva sa pot selecta toate pozele si sa dau incarcare, sa le puteti vedea. Daca pun una cate una nu mai ajung la servici dimineata...
Attachment 1672070 |
per total eu zic ca a fost destul de frumos.da,locatia nu a fost tocmai una perfecta si nici vremea nu a fost prea buna,dar totul a fost ok pana la urma.
|
Quote:
|
Quote:
P.S posteaza si tu pe net niste filme cu ursu ala odata!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pai nu a zis nimeni ca ar fi avut vreo vopsea iesita din comun acea corsa, dar era peste restu masinilor de acolo. ce vroiai sa ia premiu pt vopsea golfu 4? care anu trecut avea banda izolier sa delimiteze culorile si acum cred k o are sub straturile de vopsea? si loganul meu are alta vopsea, alta nuanta de albastru, cu diferite nuante de perla in ea,i se schimba culoarea in functie de lumina de afara,etc dar nu m-am ridicat cu pretentii de best paint. mai vedeti-va si lungul nasului! nu mai sunt expozitii organizate de 4tuning unde premiile erau date la intamplare si sub prexetu: lasa sa aibe si ala o cupa! de ce sa nu se dea 2 cupe unei masini? e vreo regula? daca masina aia are multe modifcari? poate ar trebui sa le dea de ales participantilor: ai de luat pt 2 categorii, interior si exterior! pe care o vrei? asa trebuia sa faca juriu? Oricum pana acum, sunt 16 pagini, cu certuri inutile si toate plecat de la cei din Pitesti. de ce nu critica cei de la GLL? sau cei de la Inferno? sau alti participanti? oare toti sunt nebuni si numai cei de la Night Angels au vazut adevarata expozitie? |
Quote:
in numele celor de la N-A imi cer eu scuze....si sper sa iceteze si ei.....felicitari celor care au participat....la urma urmei asta insemna o competitie...pierzi..castigi....mergi in fata.....sau ramai pe loc......sper sa se inceteze..... PS...SYD hai cu pozele alea..... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ne-am intors cu bine intr-un final, dupa un drum foarte greu... a plouat aproape tot timpul, dintre care toata autostrada de la primu la ultimu km ne-a lovit cu furtuna (bine ca n-a dat cu gheata) s-a mers si cu 20-25 km/h unele portiuni. bine ca am apucat sa ne facem plinu cu micii mari de la dedulesti inainte sa inceapa tornadele :D
per total show-ul a fost reusit (mai ales tinand cont ca e prima incercare), au venit masini destul de multe, baieti veseli, atmosfera pozitiva, s-a vorbit despre mult tuning si pe 2010 si pe 2011 s.a.m.d. ca minusuri majore au fost vremea (din pacate nimeni n-are control momentan asupra ei) si locatia cam departe de populatia orasului (aici au avut de suferit mai mult baietii care au organizat, putina lume indurandu-se sa treaca cu vederea si ploaia si distanta). nu e capat de lume, se invata din greseli si pe viitor va fi si mai bine. ps: imi pare rau ca am ratat distractia din club de vineri noapte, se zvoneste ca a fost fitza |
Quote:
ai dreptate, stii bine treaba asta. si mai stii ca dupa cate un eveniment e un anumit grup care strica treaba! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning