![]() |
Re: E36 - Bmw
ba ce handicapat esti sa mor eu =)))))))
cine poate sa ghiceasca ce a facut marian cand a venit in giurgiu de fata cu politia ? =))))))))))) e vorba despre milianu ala cu care te-ai certat cand a facut bogdan accidentu acolo pe strada.... =)))))))))) |
Quote:
A dat burn ? :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Doamne ce am mai ras la povestioara ta:lol:;mi te imaginez cum opresti sa intrebi pe careva unde e centru Ploiestului,si apoi sa pleci sa vada respectivu ca ai nr de PH,cred ca ar zice:"itee ma nebunu',e din zona si nu cunoaste orasu'";)
vezi mah mareanee ce face dragostea din om,te lasa pierdut in spatiu geografic al Ploiestiului:D P.S:cand mai vii la Ploiesti da de veste,ne vedem la jumatea drumului si mergem impreuna...hai ca promit eu ca vin cu ceva graunte ptr gainile alea de le ai de la jakalu';) |
Hai ca ai alura de autor tu Mariene.
Fa o carte. By Marian_nebunu`. Ai avea succes:)) |
Nea marean.. nu te-am mai sunat astazi pt ca am vb cu ady_viteza... s mi-a dat el vestea proasta ... Ne vedem la alte legale ... :D ai tupeu sa ne dam ? =))
|
negoitacata ---multumesc pentru compliment fratele meu :D:D:D:D
roby wws -da-mi pm cu id tau sa facem 'prietenie' pwr_bz - carte cu peripetiile lui marean care este cu gaini in masina :))) cu scurgeri crysty.bobok - nu stiu daca o sa mai am masina pana la urmatoarele legale ca vreau sa o vand :D |
asa poveste sa spui la nepoti peste vreo 40 de ani :)))
|
Quote:
MASINA ESTE DE VANZARE !!! 2600 D EURO NEGOCIABIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Si ce vrei sa iti iei daca o dai pe asta?
|
Iar vinde!D-zeule......:sad::cry:
|
Quote:
nu mai vreau masina de figuri (tobe,lasata sa o lovesc peste tot,sa ma opreasca politia la fiecare colt de strada) deja mi se pare ceva prea banal,si o masina in care sa tot bag bani !!! si tot sa se strice mereu !!!NU MAI VREAU !!!:D mi-am facut damblaua cu masinile sport...vreau si eu una eleganta...chiar daca am sa strang bani cu greu...am sa iau intr-o buna zi o masina ...pana atunci merg cu Fiatu' si cu Fordu lu' neamu lu Marean !!! |
ia olcit cu gpeleu
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning