![]() |
re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău
dextere cand anume se intoarce din concediu ca multi sunt curiosi sa afle dintro sursa mai apropiata
|
veyron e cea mai tare investitie
VW cheltuie pt fiecare masina 5mil euro si le vinde doar cu 1mil euro doar ca sa demonstreze d ce anume e in stare. Oricum VW recupereaza la golf/passat :D |
Quote:
|
No shit! :shock: Cred ca e singura masina care a depasit pragul de 300 pe teritoriul Romaniei. Voi mai stiti vreo una ca eu nu stiu. Ce nas da sa fiu ruda cu el :peace:
|
eu cred ca sunt destui care au sarit de viteza asta, dar.. cine o s-o recunoasca vreodata? :D
|
eu zic car trebui sa se laude caci in romania noastra unde poti prinde 300?
|
ehh uite ca se poate,dra in conditii speciale
|
nu neaparat in conditii speciale....sunt persoane si din bacau care pe Bacau-Bucuresti au mers cu 280.....asa ca......
|
ar mai fi cateva persoane care au trecut bine de 300km\h ;) pe autostrada soarelui rasare dincolo... sau cum se cheama...
e o masinutza portocalie .. german engineering.. :twisted: .. ma fac k nu stiu despre cine e vb :lol: dar a aratat k se poate.. astept sa vad cu ce se intoarce.. din tzarile calde.. bafta bacauanilor... |
Quote:
|
nope...eu acu sunt in sesiune la brasov si nu prea am timp sa merg acasa...
|
cea mai tare masina din BC la ora actuala e wrx sti ala rosu,e prea tare 265 cp integrala(fabrica),e unica si rupe la 400m.
1 WRX-STI(rosie) unica si 265 cp pe integrala,rupe tot la 400m si e prea frumoasa! Respect si spor la liniute baieti!!! |
hmm... eu zic un s600. parerea mea. cred. nu stiu. poate gresesc.
dar un bmw 330i? coupe? are ceva de zis si asta. |
Quote:
|
cristi cred ca masina ta trebuie si ea pusa aici, in top
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning