![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
1 Attachment(s)
cu un deosebit respect...
mi-am amintit de filmul pus in iarna .. pe zapada cu masina .. si .. am zis ca .. tre sa dea bine de-un desktop .. anyway .. daca ajungi prin buc ... da un semn plz .. poate o punem de-o sedinta foto :) numai bine .. |
Quote:
:D Da, cand o sa ajung cu masinutza prin Bucuresti o sa anunt ... chiar mi-ar face o deosebita placere ... sa vad ce poate sa iasa in urma unei intalniri dintre masinuta si aparatul tau si ochiul tau f bine format :D Si poate cand o sa vin o sa fie si mai frumoasa masinutza ... :D 10x si pt wallpper ... poate o sa fac o poza mai clara ... mai artistica cat de cat ... si poate arunci un ochi pe ea ... sa o editezi putin :D |
cu cea mai mare placere.. chiar vroiam sa te rog .. sa iei un aparat cu .. ceva mai multi megapixeli pe el .. :) si sa tragi o poza de genul asta :)
mai ales ca pe la bacau aveti si locatii smechere ... :D |
Quote:
|
felicitari pt bijuteria ce o tii in garaj! Dak era o culoare care sa iasa din comun era :yikes: nu k acum nu ar fi...:dribble:
|
Quote:
10x. Mie chiar imi placa culoarea (mi-ar placea putin mai inchisa, putin) ... nu-mi place sa sara in ochi ... sa fie asa ... mai ... nu stiu ... :D Un prieten spunea ca masina seamana cu o umbra cand o vedea venind. :???: :D |
Quote:
|
Quote:
da, da ... mai lipseste mafiotul din masina :lol: :D |
las ca vin eu in mashina sa nu mai lipseasca :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
...mai pun si eu una poate ma mai ridic putin.....;) |
Quote:
:D Ar arata bine pe coperta ... sa aiba si ceva frumos sub capota ... :D dar ... :sad: ... eh merge si asa ... :D Lasa ca o sa fac mai multe poze ... mai reusite ... astea au fost facute la repezeala ... si o sa va las sa le editati ... sa le faceti cat mai frumoase :D |
semnatura nu o mai schimbi?ca ziceai k dupa ce iti vin jentile faci alta:)
|
Quote:
N-am zis eu ca o schimb ... altii au zis sa o schimb :lol: :lol: Da e chiar asa de urata semnatura aia de trebuie schimbata? :lol: |
E urata tare... ne-am plictisit de ea de atata timp :D Schimb-o!
|
nu e urata delcoc semnatura :D dar ar trebui updatata ..macar pt jantele alea superbe !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning