![]() |
Re: Mafia Cars
e class hmmm nu prea e de mafioti ... parerea mea(no offence) s class ala e frumusete dar fara jantele alea ca alea deja o dau in gangsta car:-P
|
Se cam confunda stilul mafiot cu stilul gangsta-rap star-bling bling.
Nush ce mafiot ar merge cu asa ceva... Masina aia striga uite-ma, eu sunt!! Un mafiot adevarat nu prea striga nimic... cel putin la publicul larg... |
Quote:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: |
eu zic trabant cel mai bun ca de face o bacana il prinde politia:))))))))));(audi a6)
|
1 Attachment(s)
Quote:
intra pe chrysler.com ca trebuie sa zica SRT |
1 Attachment(s)
Ford V8 Fordor Sedan sa nu uitam de unde a inceput totul...arata si fuge pt vremea ei ca o mafia car ;)
|
mafioti adevarati nu au masini cu care sa iasa in evidenta...ba chiar au niste masini comune. Poate doar cand o sa "iasa la pensie" o saisi ia ceva care bate la ochi.
|
un mafiot "siciliano" nu are nevoie de stralucire, sa atraga atentia. persoana lui e de-ajuns. orice masina cu un design select, dar si suparat spune de-ajuns despre proprietar. geamuri negre clar :D
edit: hei, care-i faza, mie imi arat ultimul post al lui buldog cu pimp ride-ul cu jante aurii de fapt acolo ar fi trebuit sa fie postul meu... PS: se pare ca altcineva are aceeasi parere ca si mine legata de o masina de mafioti 8) |
1 Attachment(s)
chiar ca a cam deviat-o lumea pe aici cu masini de genu bling-bling care is pe departe de a fi mafia cars
o <<mafia car>> e stock si nu se impune prin jenti de 24', neoane etc. |
scuze daca sau mai zis mashinile astea ..nu mam uitat la posturile anterioare.....io zic ca mashinile care se potrivesc cel mai bine unui amfiot roman:D sunt mercedes 600 sel ...bmw seria 7 ..model 99 2000.... audi a8...infyniti...ca a lu petrica iordache...constantzenii stiu despre care e vorba...cam astea ar fi mashinile.....
|
1 Attachment(s)
Audi A8/S8 :)..nu conteaza :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mie mi se pare ca cea mai potrivita masina de mafioti ar fi aceast(2001 BMW 740):
|
cum mafiotii au bani si nu se uita la consum atunci ar fi totusi mai indicat 750il ce vine si cu optiunea de geamuri blindate(ei ar avea cea mai mare nevoie de aceasta optiune)
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning