![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
liberty e ok, cred ca e ok si pentru cei care vin din cornetu
|
intrebare,liberty are subterana,nu:-??
daca acolo vreti,acolo sa ne vedem .Deci: VINERI,ORA 20.00,LIBERTY CENTER Respect SRS!!! |
Quote:
|
salut baieti. o sa intarzii putin vinerea asta pt ca se intalnesc baietii cu TICOlosi la polivalenta la ora 20:00 si vreau sa ajung si yo ca poate mai fur vro idee 2-3, dar o sa ajung si la noi. e foarte ok la liberty. bafta SRS
|
frate
eu n-am bani de kart,dar improvizez.Am masina de spalat(de la care se ia motor)si o drujba:))....cu care vreti sa va rup in 2:))))? Si de cadru....,4 roti,un volan si 2 pedale,vedem noi.......ROMANUL ESTE INVENTIV:)))) |
Quote:
|
Mersi de donatie,mai departe?cine ce mai ofera:))?
|
Il mut la Bazar:)
|
cum ar iesi din 2 motoare de motocicleta rele :lol:? 2 kart'uri sau decat una bucata muscle kart :lol: ? cadru se rezolva din componente de avion:lol:... volan, pedale, scaun, partea electrica si hai sa zicem si o corelare buna intre cutia si motoru' de motocicleta cu pedalele ceea ce e cam greu dar se face :D aaaa? de 5-6 ani am motoarele aruncate in garaj [p.s. si asta e tot un gand de al meu care il am demult, dar daca veni vorba am zis si eu ce as vrea :-P]
p.s. 2 green te pwpa si Jeanel =))))) |
La Multi Ani BLONDUUUUU....sa ne traiasca...dai de baut diseara:lol: glumesc glumesc, sa ai parte de tot ce iti doresti!!!:D:hug:
|
LA MULTI ANI BLONDULE SI SA AI TOT CE ITI DORESTI (SANATATE, BANI SI FEMEI :P )
|
LA MULTI ANI BLONDULE!!!MULTA,SANATATE,FERICIRE SI LA CAT MAI MULTE FEMEI TUNATE!!!
|
LA MULTI ANI BLONDULE!!!! SA TRAIESTI MULTA SANATATE SI TOT CE'TI DORESTI:d:d:d:d:
|
LA MULTI ANI BLONDULE SI SANATATE MULTA, RABDARE PENTRU TERMINAREA GOLFULUI SI BAFTA LA PROIECT:peace::dance::drunk::caffine:
|
dar nu are golf :P are megane :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning