![]() |
Re: Soferul si masina
Apropos de curse in trafic.... azi ma duceam spre Buc pe la 10-11 si se pare ca unii chiar se alergau (DN1, Romanesti)... faza idioata e ca unul a pus frana in fata altuia, sau ceva de genul asta, si au ajuns trei masini in sant, busite rau... Morala: intrecerile se fac cu soseaua libera, k altfel iti distrugi masina si o mai platesti si pe a altora...
|
Quote:
|
din esperienta inveti. :)
|
inveti sa tii ambreajul low??? tre...
|
nu-nteleg.
|
ai zis ca din experienta inveti..si mai acum cateva zile zicea Don ca nu fugi tare cu masina....adica acum inveti sa tii ambreajul sa tina cat mai mult? iti fac o schema pe peretele blocului? :D
|
aaaaa, am inteles. eh, trag de ea dar incerc sa fac treaba asta cat mai cu cap. merge perfect acum si nu vreau sa distrug acest echilibru extrem de fragil. :)
nu e o masina de demaraje d-astia paralele dar nu din cauza ca e proasta (cutie, motor, etc.) ci din cauza ca e grea. cu faptul ca e submotorizata ma impac mult mai bine decat cu eventualitatea motorului sau cutiei prost concepute. saptamana asta ii fac revizia si sper din tot sufletul sa ajung si la resoftat. si ca sa fim ontopic, se pare ca sunt la egalitate cu vectra cea deep pearl blue :). si degeaba ziceti, pe al meu rechin se pare ca-l cunosc destul de bine din moment ce am reusit 0-100 in 9,26 sec, asfalt uscat/cauciucuri vara si 9,45 asfalt umed/cauciucuri iarna, timpul din fisa tehnica fiind 9,2. cu fostul proprietar pierdeam la 1-2 masini daca nu ma-nsel deci in concluzie soferul+masina=love. edit: aaaa, cand ziceam de experienta ma refeream la giratorii drifting (cu voie sau nu). :D |
Sa inteleg ca ai curentat BON-ul nu ca trebuie sa ma dau si io cu BOn ! REVANSAAAAAAAAAA! :twisted: 8) :lol:
|
tre hai sa vad si cu mine ce faci ca la mine la carte scrie 11....
|
nu l-am curentat, am fost la egalitate conform "juriului".
vecine, rezolvam. :) |
Quote:
|
Quote:
|
ce modificare?
|
Eee, are sectret omul acolo...
Stai linistit Treule, si tu Skama..., inca e pe primul loc BON-ul... Tre, wining is wining, insa omul a pierdut-o putin la start si cand dadea spre tine a luat piciorul de pe acceleratie. D-aia si faptul ca la finish ati fost la egalitate. Skama..., nu stiu ce sa zic cu evacuarea ta. Trebuie sa vedeti cum stati. Tu stii mai bine cum trage masina ta. |
Ma ceva extraordinar nu e dar se simte ceva sincer !:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning