![]() |
Re: Peugeot 407
Quote:
SFW ... helpppp ..... Tu lai convins si data trecuta |
Am vopsit bandourile, si la emblema am vopsit doar rama cromata din jurul emblemei in culoarea caroseriei.. http://www.protv.ro/emisiuni/divertisment/pro-motor/ am gasit aici un M6 cu coloarea care am imprumutat-o..e emisiunea din 24 cu Nicoleta Luciu
|
Abia astept sa vad masina vopsita ;))
Stiu culoarea e super marpha |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cateva poze..
|
4 Attachment(s)
Alte pozeee..
|
holly shit ....:shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes:
ce adevarat poate sa arate masina....felicitari si respectele mele....chiar f dementiala |
Hai k a ieshit frumos ... dar pacat de bandourile cromate :( ... park e prea sobra fara ele
|
foarte frumoasa masina....
|
Multumesc..
|
ii sta bine si fara crom :) superba avatarul meu de pe mess se bucura de pozele tale de ceva vreme ...sper sa nu te superi ! CEL MAI TARE 407
ps: am comparat 2 poze ..si culoarea e doar mai inchisa..daca nu esti atent nu prea iti dai seama .... asta din poze! live sa spuna cine a vazut-o daca e diferenta mare sau nu |
cristi as avea o sugestie ptr tine :)
Renunta la suportul de numar .. si prinde direct numaru ca nustu park e prea gros si cu suport |
Cristi ... ce sa zic ... decat ... nu imi place :lol: Hai ca glumesc, stii doar ca e superba masina ta.
Quote:
Nu e o diferenta extraordinara, dar este sesizabila ... asta e spre caramiziu. Oricum, dorinta lui cristi de a avea un 407 unic a devenit realitate :D |
da am obs asta...e spre caramiziu ..se vede bine acnd bate lumina in ea ... oricum banuiesc ca nu toti isi vor da seama ca masian e vopsita
|
2 Attachment(s)
E spre caramiziu..Mie imi place..Seara nu prea iti dai seama..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning