Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

SoundIdentity 08-11-06 06:39

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

anunt umanitar!!!tristete in imaginea tuningului oradean despartirea de portocala noastra portopolo :( aceasta masina a insemnat foarte mult pentru mine si oriunde isi facea aparitia domina privirea multora si in italia a fost foarte admirata si in croatia si in austria si in ungaria unde este dubla campioana are 2 cupe de locul 1 unul recent castigat de 2 saptamani dintre 400 de masini a luat locul 1 la best car hifi instalation,multimedia & interior design(paint,fibra tapiterie modelare).....azi va fi ziua cea mare cand o dezmembrez ca cine a cumparat-o o cumpara fara multimedia si fara sound...asa ca azi am de lucru nu gluma.....pana ii scot tot ce inseamna cabluri tampesc:)de restu nici nu vorbesc......oricum sincer masina aceasta a castigat tot ce a putut in romania este de 8 ori campioana si dubla campioana in ungaria ....si-a facut datoria dar suntem totusi curiosi la showuri totdeauna de noutati....si aceasta masina o stia tot tineretu care e in teresat de tuning
ma gandesc ca sunteti curiosi de noua achizitie el va fi un golf 4 motor wr6 150kw=201 cai putere culoarea galbena spoilerit roata profesional de cei care au facut si poloul cei de la baia mare are nevoie de cateva interventii minimale exterioare maximale interioare :)...ce fac din asta baieti !!!!!!!!!!pfoai 2 lucruri va paresc va avea minim 8 maxim 10 monitoare interioare si tot sistemul audio MTX AUDIO firma care are acel produs JACK HAMMER :):):) fara fibra pe interior nu mai vreau sa aud de asa ceva .........cu asta iar am curaj la liniute si ceva sanse mai mari avand si cutie sport scurta :):)are multe lucruri bune si unele lipsuri da noah de maine va fi in vechiul ''foteliu''parcare al mosului polo ....salut baieti v-am instiinta doar si vin si cu poze ;)

BIG_mafia 08-11-06 14:09

bafta la noua achizitzie sandule` spor la tunat :D

Andre3y 08-11-06 14:59

Sa ne arati si poze cu maisna cum o vinzi adika dezmembrata..:D orcum imi pare rau masian aia o iubeam este superba..cat timp a stat la tine intradevar avea al cupe la greu...sa vedem si noua achizitie..:D

civic_ex 09-11-06 01:07

pan la urma se pare ca ai dato. bravo sefu.
am vrut sa trec azi pe la tine sa aflu ce s-a intamplat dar pur si simplu nu am avut timp.

PS. acu vreo 2 ore (1 dimi) am trecut p decebal si am vazut polo-ul in parcare nu galbenutza. dc??

B.v.L 09-11-06 02:08

si eu m`am mirat sandule .. si eu pe la 3 (dim) am fost pe acolo si eram curios de golfu` .. oricum banuiesc ca nu dureaza mult pana faci prezentare ;)

P_C_D 09-11-06 08:36

Frumoasa masina gras`.Am vazut-o azi dimineata in fata la Politie pe republicii.Sa ai bafta la ea!

P.S. Nu o mai lasa cu capota deschisa ca poate iti fura careva motorul :))

civic_ex 09-11-06 18:58

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 615721)
Frumoasa masina gras`.Am vazut-o azi dimineata in fata la Politie pe republicii.Sa ai bafta la ea!

oare cine oare cine.... ;) :) ;) :) ;)

horguemtuning 09-11-06 19:02

Eu am crezut ca ti-ai luat Golfuletul 5 acela care mai tot parca unde parchezi si tu si mi-a zis cineva ca vroiai din acela, oricum bafta grasu la el

only_4dan 09-11-06 20:55

II CUMVA GOLFUL DIN SATU MARE:lol: ?

BIG_mafia 09-11-06 20:58

da..ii ala

Hori 10-11-06 01:30

Sandu ... am si eu o intrebare ... ca am vazut pe ceva site nemtesc ... si ca ... tu ai mai avut polo ... ia raspunde-mi la intrebarea asta de baraj ... pe polo asta verde a meu ... se poate pune motor de TT ? :D caa....... ma bate un gand demonic ;)

Hori 10-11-06 01:31

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 615721)

Bai Cosmine ... o linioara candva undeva ? ;) doar asa sa vad cu cati juma de metru ma iei ;) Benzinaru tau vs motodizelaru meu :rolleyes2

Hori 10-11-06 01:33

a si inca ceva Sa ai bafta la Golfu tau de culoarea bananei ;) e tzatza de matza :x

civic_ex 10-11-06 02:23

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 616915)
Bai Cosmine ... o linioara candva undeva ? ;) doar asa sa vad cu cati juma de metru ma iei ;) Benzinaru tau vs motodizelaru meu :rolleyes2

masina lui cosmin e slaba...nai ce bate de ea, eventual daca ai SDI, poate are o sansa. :) :) :) :) :) :) :)
P.S. glumesc domnu PCD :P

B.v.L 10-11-06 02:47

hai ca ma dau eu cu buburuza mea :) .. frumos golfu sandu .. sa nu ai parte de incidente ..

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning