![]() |
Re: Golan "BRABUS"
2 Attachment(s)
Intre timp am primit si cealalta janta de la sudat...a mai ramas...strunjirea si vopsirea lor :-)
|
foarte tare proiectul cu suspensia... spor in continuare si succes in tot ce iti propui
|
16 Attachment(s)
Si azi ca nu am avut stare am mai surubarit pe la masina
-am REantifonat spatele dupa ce a fost masina lovita ( ca deh "meseriasii" de la service au stiut sa manjeasca putin acolo.. -am incercat sa asez bara pe spate mai bine (lufturile) dar tot nu a iesit foarte bine . -am terminat suspensia Acum tre sa-mi fac curaj sa o pun pe masina sa vad cum se prezinta (o sa merg foarte putin cu eadin 2 motive -mai trebuie refacut amestecul de ulei din amortizor. -mai trebuie facut inca un amortizor la fel sa fie pereche. |
Quote:
|
Ce admir eu la tine, este răbdarea!
Felicitările mele! |
2 Attachment(s)
@andi_cimpean ..Multumesc...usurel usurel :)
Hop si porbagajul..e aproape gata...Sper sa reusesc sa vopsesc spatele mai repede :-) |
Nu stai deloc.
Asa,asa bravo. Hai sa o vedem terminata. Bft cu "albastrica" |
Quote:
|
Hai nenea mai repede cu jantele alea ca imi plac la nebunie :-). Si suspensia e crima rau...
|
foarte frumoasa masina !! facuta cu gust bravoo si bafta in continuare sa o faci cat mai frumoasa8)
|
4 Attachment(s)
Multumesc baieti :)
Azi am mai prins putin timp si am montat capota de la portbagaj si m-am mai "certat" putin cu reglabila. Am golit de ulei amortizorul si l-am desfacut si am mai aflat o mica surpriza....( cine cunoaste...stie. .:-) ) |
Ce bine a iesit :D. O sa fie un golan de nota 10 ....Mare pasionat esti domn Matheo.
|
O sa iasa cv f frumos..bafta
|
3 Attachment(s)
A aparut si una din roti...mai este de lucru la ea putin.
|
Frumos:-p Unde le-ai prelucrat? Cine le pregateste de vopsea? Si unde le vopsesti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning