Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Golan "BRABUS" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/193799-golan-brabus.html)

matheo66c 16-10-10 23:21

Re: Golan "BRABUS"

2 Attachment(s)
Intre timp am primit si cealalta janta de la sudat...a mai ramas...strunjirea si vopsirea lor :-)

Unic 17-10-10 09:46

foarte tare proiectul cu suspensia... spor in continuare si succes in tot ce iti propui

matheo66c 23-10-10 21:03

16 Attachment(s)
Si azi ca nu am avut stare am mai surubarit pe la masina
-am REantifonat spatele dupa ce a fost masina lovita ( ca deh "meseriasii" de la service au stiut sa manjeasca putin acolo..
-am incercat sa asez bara pe spate mai bine (lufturile) dar tot nu a iesit foarte bine .
-am terminat suspensia

Acum tre sa-mi fac curaj sa o pun pe masina sa vad cum se prezinta (o sa merg foarte putin cu eadin 2 motive
-mai trebuie refacut amestecul de ulei din amortizor.
-mai trebuie facut inca un amortizor la fel sa fie pereche.

Cosmin-SNR 23-10-10 21:06

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3751262)
Si azi ca nu am avut stare am mai surubarit pe la masina
-am REantifonat spatele dupa ce a fost masina lovita ( ca deh "meseriasii" de la service au stiut sa manjeasca putin acolo..
-am incercat sa asez bara pe spate mai bine (lufturile) dar tot nu a iesit foarte bine .
-am terminat suspensia

Acum tre sa-mi fac curaj sa o pun pe masina sa vad cum se prezinta (o sa merg foarte putin cu eadin 2 motive
-mai trebuie refacut amestecul de ulei din amortizor.
-mai trebuie facut inca un amortizor la fel sa fie pereche.

Esti tare, sincer nu am cuvinte sa te laud:D ,e frumos ca ideile care le ai le pui si in practica

andi_cimpean 23-10-10 21:26

Ce admir eu la tine, este răbdarea!

Felicitările mele!

matheo66c 26-10-10 19:19

2 Attachment(s)
@andi_cimpean ..Multumesc...usurel usurel :)
Hop si porbagajul..e aproape gata...Sper sa reusesc sa vopsesc spatele mai repede :-)

pwr_bz 27-10-10 10:37

Nu stai deloc.
Asa,asa bravo.
Hai sa o vedem terminata.
Bft cu "albastrica"

Sonny™ 27-10-10 23:35

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3759584)
@andi_cimpean ..Multumesc...usurel usurel :)
Hop si porbagajul..e aproape gata...Sper sa reusesc sa vopsesc spatele mai repede :-)

bravo domnu pui foarta multa pasiune si rabdare in ceea ce faci, ai o masina criminala...;)

Alex30 28-10-10 06:18

Hai nenea mai repede cu jantele alea ca imi plac la nebunie :-). Si suspensia e crima rau...

petryy 28-10-10 13:59

foarte frumoasa masina !! facuta cu gust bravoo si bafta in continuare sa o faci cat mai frumoasa8)

matheo66c 28-10-10 18:35

4 Attachment(s)
Multumesc baieti :)
Azi am mai prins putin timp si am montat capota de la portbagaj si m-am mai "certat" putin cu reglabila. Am golit de ulei amortizorul si l-am desfacut si am mai aflat o mica surpriza....( cine cunoaste...stie. .:-) )

NXdev 28-10-10 18:37

Ce bine a iesit :D. O sa fie un golan de nota 10 ....Mare pasionat esti domn Matheo.

bib_andrey 28-10-10 22:36

O sa iasa cv f frumos..bafta

matheo66c 29-10-10 00:30

3 Attachment(s)
A aparut si una din roti...mai este de lucru la ea putin.

b08ygs 29-10-10 16:32

Frumos:-p Unde le-ai prelucrat? Cine le pregateste de vopsea? Si unde le vopsesti?

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning