![]() |
Re: E30 - 24Valve 192cp+
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si ceva poze cu masina aproape gata,urmeaza sa ma ocup de partea mecanica si motor.Bineinteles ca am fost ajutat si de Grasut` :lol:
|
Arata bine vulturica. gg ;)
|
MS incepe sa prinda contur
|
Asta da surpriza.....exact pe gustul meu.....bravo:D.....avantajul de a avea un urs alb:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
...tara iti va fi recunoscatoare....:)) |
nu stiu daca din greseala ai nimerit fix aceeasi combinatie de culori cu care a fost vopsita pisica din galati .. oricum or sa fie ceva diferente la performante.
|
Nu ştiu de ce tot timpul se găsesc purtatori de cuvant......
La noi cel mai rapid aspirat e in jur de 14 si turbo e 11.3 weekendul trecut un aspirat de 2.5 si 750 kg tocmai a scos un 11.3 si e fiabil tot sezonu,pe cānd la noi nu am văzut un BMW turbo care sa plece glont sa dacă pleacă sa nu o facă doar pe primii 10 metri ca si putere o fi diferente,ca si timp pot apărea surprize |
Sper sa mai scada si timpul meu fata de anul trecut,mai ales ca Gaju stropeste cu lipici pe jos :D
|
Quote:
|
Quote:
daca ramai la street ce ai avut pe masina nu e okay sau nu i-ai gasit plecarea ca 2.3 e un 60 ft e un timp de tractiune fata,nicidecum de spate.Eventual mai ''moaie'' suspensia aia pe spate. |
gaju, observ ca te pricepi si nu pot sa ma abtin. Am o intrebare.
Stiam ca e bine sa fie mai moale suspensia pe spate, deoarece la plecare se face transferul greutatii pe spate, suspensia fiind mai moale se transfera mai multa greutate, acesta operatie da mai multa aderenta, si plecarea se face mai repede. Acum intrebarea mea: Pentru drag, e mai bine ca masina sa fie mai inalta ( de spate ) sau mai joasa? Daca e prea inalta, din cate am inteles pe traseu intra aer sub masina si o ridica, ce rezulta la pierderea aderentei .... si daca e prea inalta, plecarea se face mai greu. Cum e mai bine? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning