![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
bai dac-ule frumoasa masina mai ai! usor,usor poate o si termini (bara spate)!
|
frate am vazut si eu masina ta la mare da knd nu aveai bara p fata,aveai prelungire,oricum e super tare si asa.Parerea mea e k ti-ar trebui alte praguri si bara p spate, si skimbator din aluminiu.bafta!!!
|
la mare nu avea multe saraca. In ceea ce priveste schimbarile care trebuie sa le mai fac sunt constient de praguri si bara spate, dar cu schimbatorul nu o fac pentru ca ala pe care il am e in ton cu interiorul.
|
arata bine man , succes in continuare iti doresc !!!
|
merci mult topser. Succes si tie
|
tati te astept cu noutatzi da pana atunci itzi urez bafta la restantze baga tare ;)
|
tare masina!inca o dacie de nota 10 :D
|
Multumesc de aprecieri si promit ca in cel mai scurt timp posibil o sa asez si bara aia pe fatza,macar atat sa ii mai fac :D
P.S.: DVD-ule am luat una din restante mai am una si gata :D ne vedem la pescarus |
Quote:
Are cineva idee de niste preturi pentru un anume spoiler spate si cam cat m-ar duce sa fac unul custom dupa un model si de asemenea niste preturi la praguri :D. Vreau ceva estimativ pentru a sti ce buget sa pregatesc |
vb cu biv sa-ti de-a nr lu ala care ia facut lui spoileru pe fata ,e destul de ieftin omu ;)
|
aha merci de informatie.Eu in primul rand as vrea iti dai seama sa aflu cam cat o sa ma duca un spoiler de maniera care o vreau eu.
|
2 Attachment(s)
Dupa ce a trecut ceva vreme am reusit sa asez bara pe masina si eu zic ca a iesit chiar foarte bine.Cateva poze din timpul lucrarii si vor fi si poze cu ea pe masina dar dupa intalnirea din aceasta luna!S-au vopsit si zonele care erau albe si se vedeau urat prin prizele de aer din spoiler.
|
Quote:
mie unu imi place :D |
te cred pentru ca si mie imi place asa :) dar am luat-o pe un drum si o sa o inchei tot pe acest drum.
|
Dacule nu mai iesi din barlog..vineri seara nu ai venit la farfurie :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning