![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
beelleeaaaaaaaa......oricum luni imi intra si mie pisica la vopsit....cred k ii trag si eu un bad boy.....
|
Quote:
Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
Restu` e CanCan! :paper: |
1 Attachment(s)
Adica asa ?
|
Nu strica aspectul original si agresiv in acelasi timp al botului cu un bad boy, mai ales in stilul e46 :???:
|
Quote:
|
Quote:
Ma mai gandesc! Apropo, multumesc! :D Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
:ciggy: |
fa-i bad boy sa rad si eu putin:)))))))))))))))))
|
Sharka nu iti bate joc de ce ai facut pana acum.....e frumoasa asa;)....o sa urmeze un nou eveniment cat de curand unde o sa mergem sa facem din nou haos....dupa ce primesc toate detaliile t anuntz:P
|
e pe zona pe aici? sau la 7000 km departare de o sa imi trebuiasca cisterna sa vin?
:ciggy: Sharky , astept sa ma suni sa imi zici la cine mergi sa iti faci usile, eventual sa le faca intr-o sambata....sa pot si eu sa vad "procedeul" |
lupalb......vrei sa le faci si tu?
|
dap. Eu am ramas impresionat de treaba aia, dar nu stiam pe nimeni care sa se ocupe. Acum am gasit pe cineva care se ocupa, dar luna asta sunt in pom cu banii ca am nunta....si nu sunt chiar atat de avut....
:ciggy: |
aha. am inteles. Casa de piatra.
|
1 Attachment(s)
Uite cam ce vroiai tu cu masca şi capota dintr-o bucată !Dar eu unu aş păstra-o clean,că este frumoasă şi aşa decât să îi faci bad boy...eu ţi-am făcut un vt să îţi faci o idee....bft cu maşina în continuare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning