Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

Psycho 21-01-07 19:19

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

io am plantat un morcov .. ashtept sa iasa :D

CT-07-APV 21-01-07 22:01

Baietii cu circul vroiau sa ne salute doar si noi ne gandeam la altele :) sau poate vroiau sa lumineze drumul ca sa il vedem mai bine :))

street_racer 21-01-07 23:47

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 648777)
yo zic sa va pregatiti ca tre sa vina ceva socant . asa pe la vreo 130 cai in sus turbo. si o sa aveti cu cine sa va tot dati ca omu e nebun . rau d tot . sunt cativa care stiu despre e vorba ... restu ... asteptativa la ceva frumos d tot.:)

e cumva vb de un seat leon gri ? cu nr-ul ...BLN... sau ceva de genul ... ?

street_racer 21-01-07 23:54

-= fara sa supar pe nimeni si fara sa se ambaleze cei cu "mashini mai mashini" as lansa si eu o provocare ... defapt vreo 4 ... catre ZLA , APV , YZF (actualul COJ) si MDN !!! asa... ca intre prieteni !!! dup-aia cine pierde la cea mai mare distanta face cinste cu o pizza ceva :P !!! baietzii imi cunosc mashina !!! detalii despre ce , cum si unde pe prv ... :D =-

YZF-PWR 22-01-07 00:08

pei atunci pregateste banii ca eu mananc mult :)) :)) :)) :))

street_racer 22-01-07 00:10

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 709052)
pei atunci pregateste banii ca eu mananc mult :)) :)) :)) :))

:)))))) esti optimist... da stii tu faza aia ... un om optimist e un om prost informat :D >:) :P ... lasa ca vdm noi :2gun:

YZF-PWR 22-01-07 00:13

pei pe drum lung n-am ce face cu asta ma :) eu imi recunosc masina drept una slaba normala de 75 de cai ( din care un hambar din ei mortzi :)) ) si 11 ani vechime + ca ai 20 de cai in plus , daca aveam YZF`u ala rosu in continuare cu cea mai mare placere :) , dar la liniute n`are rost sa ma bag cu asta pana o schimb , doar daca ar fi in oras unde sa fie si alte masini sa terminam de la un punct la alt punct al orasului cu trafic :) in rest n`am cum pt ca e masinutza batrana

street_racer 22-01-07 00:15

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 709058)
pei pe drum lung n-am ce face cu asta ma :) eu imi recunosc masina drept una slaba normala de 75 de cai ( din care un hambar din ei mortzi :)) ) si 11 ani vechime + ca ai 20 de cai in plus , daca aveam YZF`u ala rosu in continuare cu cea mai mare placere :) , dar la liniute n`are rost sa ma bag cu asta pana o schimb , doar daca ar fi in oras unde sa fie si alte masini sa terminam de la un punct la alt punct al orasului cu trafic :) in rest n`am cum pt ca e masinutza batrana

ai dreptate cois ... imi surade ideea cu orashul ... :-? ... imi surade rau de tot ... sper sa imi surada si dupa "intrecere" :P

Hellman 22-01-07 11:43

accept provocarea .. asa intre prieteni .. eu va dau pizza cu branza . k deh .. nu degeaba sunt makidon :P

ERY 22-01-07 19:40

EU pun banii pe MDN...sa anuntati aici rezultatele.

Psycho 22-01-07 19:50

ma dau si eu :D

YZF-PWR 22-01-07 19:59

io ma leg de psycho :))))

street_racer 22-01-07 20:13

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 710221)
EU pun banii pe MDN...sa anuntati aici rezultatele.

probabil ca in locul tau si eu as face la fel ... mai ales ca deja am luat-o o data de la el ... da m-am gandit ca a contat si faptul ca la mine in mashina erau 5 (toti baietzi) si el era cu prietena !!! lasa ca vdm noi ... stiu sa si pierd , da mai stiu sa si castig !!! orikum ... sa vad cum rezolv cu permisul ca am ramas fara :((((( da pun eu mana pe el si dup-aia iar tocesc asfaltul !!! :D

leonard 22-01-07 20:15

shi io tot pe mdn mizez.........lam vazut intr-o seara..sa tzinut bine de un r19...care fugea bine de tot

Psycho 22-01-07 20:15

n`ai abecedar ... ai ramas fara el .. tu vb serios ?!?!!?

All times are GMT +2. The time now is 07:57.

- Copyright 2026 4Tuning