![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
io am plantat un morcov .. ashtept sa iasa :D
|
Baietii cu circul vroiau sa ne salute doar si noi ne gandeam la altele :) sau poate vroiau sa lumineze drumul ca sa il vedem mai bine :))
|
Quote:
|
-= fara sa supar pe nimeni si fara sa se ambaleze cei cu "mashini mai mashini" as lansa si eu o provocare ... defapt vreo 4 ... catre ZLA , APV , YZF (actualul COJ) si MDN !!! asa... ca intre prieteni !!! dup-aia cine pierde la cea mai mare distanta face cinste cu o pizza ceva :P !!! baietzii imi cunosc mashina !!! detalii despre ce , cum si unde pe prv ... :D =-
|
pei atunci pregateste banii ca eu mananc mult :)) :)) :)) :))
|
Quote:
|
pei pe drum lung n-am ce face cu asta ma :) eu imi recunosc masina drept una slaba normala de 75 de cai ( din care un hambar din ei mortzi :)) ) si 11 ani vechime + ca ai 20 de cai in plus , daca aveam YZF`u ala rosu in continuare cu cea mai mare placere :) , dar la liniute n`are rost sa ma bag cu asta pana o schimb , doar daca ar fi in oras unde sa fie si alte masini sa terminam de la un punct la alt punct al orasului cu trafic :) in rest n`am cum pt ca e masinutza batrana
|
Quote:
|
accept provocarea .. asa intre prieteni .. eu va dau pizza cu branza . k deh .. nu degeaba sunt makidon :P
|
EU pun banii pe MDN...sa anuntati aici rezultatele.
|
ma dau si eu :D
|
io ma leg de psycho :))))
|
Quote:
|
shi io tot pe mdn mizez.........lam vazut intr-o seara..sa tzinut bine de un r19...care fugea bine de tot
|
n`ai abecedar ... ai ramas fara el .. tu vb serios ?!?!!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning