Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Scoala de soferi ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/18790-scoala-soferi.html)

nutzuXXL 16-04-07 17:45

Re: Scoala de soferi !

trebuie sa ma apuc sa invat ca mai am 11 zile pana la big exam :D[/QUOTE]

bafta la examen !!!:!:

nutzuXXL 16-04-07 17:48

Motivul = multiple opriri ale motorului. :)) misto nu?[/QUOTE]

cum draq motive=multiple opriri ale motorului??? nu stiai care e treaba cu masina? ( ca doar ai facut scoala cu aceiasi masina . nu ?) nu stiu cum ai reusit , dar bafta data viitoare :) asta daca nu cumva l-ai luat deja ;)

nutzuXXL 16-04-07 17:51

shi yo am intrat pe siteul www.incepator.ro shi m-am apucat sa fac teste chiar daca n-am invatat nimic , fac in jur de 18 intrebari corecte ... :)

Nico 16-04-07 18:32

eu am intalnit multe din site-urile de pe net [ gen 20******** , incepator.ro etc ] cu intrebari cu raspunsuri gresite. cartea e sfanta si chestionarele de la national 8)

Adytzu_JerrY 16-04-07 19:39

da....chestionarele de la National fac si eu ....:rolleyes2
cartea nu am reusit sa o citesc...lenea mare:evil:
voi ce mai faceti ? ce invatati ? ce chestionare, intrebari ?

Bryan 16-04-07 19:46

nu mai faceti pe net ca multe sunt gresite

nu as vrea sa fac reclama,dar pe cate site-uri am facut cele pe incepator au fost cele mai corecte pentru ca au forum unde se sesizeaza si corecteaza greseli

sapt asta imi da cineva cartea de la national ca eu am una albastra ILIOARA si nu e cine stie ce

DyZ 17-04-07 14:59

va recomand cu incredere sa mergeti la cursuri de legislatie ! eu am fost la 12 sedinte si am facut acasa 30 de chestionare ( prin care am trecut de 2 ori ) si am reusit sa iau carnetul din prima :D

Bryan 18-04-07 21:52

stie cineva daca ,cazierul trebuie sa fie valabil cand depui dosarul sau atunci cand dai examenul? HELP PLEASE...

mihai134 18-04-07 22:03

cred ca trebuie valabil si cand dai examenul ;)

Bryan 18-04-07 22:08

sa-mi bag....:(

Bryan 18-04-07 22:25

si cat e valabil ? 3 luni sau 6 ?

mihai134 18-04-07 22:40

6 luni e valabil ;)

shantzu 18-04-07 23:49

eu am invatat prima data dupa ilioara - am picat :(
a doua oara am trecut de vreo 2 ori prin intrebarile din cartea galbena si am picat
mi-a zis unul care a dat de 7 ori sa stiu legislatia si sa fac cateva chestionare si nu am cum sa pic :) el pana nu a citit legislatia nu a luat :mrgreen:

Bryan 19-04-07 00:00

Quote:

Originally Posted by mihai134 (Post 859125)
6 luni e valabil ;)

mersi,
imi zisera 4-5 persoane ca 6 luni e,dar cand avusai conducere azi imi zise unu care avea si el conducere ca e valabil 3 luni si atunci ma speriai,ca daca ar fi 3 cred ca mi-ar fi expirat,si atunci uitai sa il intreb pe instrructor

mi-au mutat examenu de pe 26 pe 30 ca cica pe 26 e nu-stiu ce consiliu cu examninatorii :evil:

platon911 19-04-07 00:16

io m-am dus asta vara,toata vara la kestionare...zi de zi pierdeam vremea si un paket de tzigari pe acolo...crek am facut de 3 ori toate kestionarele de la sala si am pikt cu 18.......a doua oara o pers mi-a spus sa fac toate intrebarile din cartea aia galbena,care atunci nu se mai gasea aparuse una verde su 700 si ceva de intrebari...le-am facut pe toate,citind shi raspunsul explicat.....shi n-am avut nici o gara am luat cu 24,la oras fara nici un pct de penalizare....doar sala a fost problema q invatzatul.la oras prea simplu......;)...bafta la baietii care urmeaza sa dea examenul

All times are GMT +2. The time now is 11:58.

- Copyright 2026 4Tuning