![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
Quote:
|
proprietara aia e inconstienta cat de frumoasa e si ea a lasat-o in paragina
|
facem toti cheta si io cumparam noi :))
|
Quote:
|
Quote:
two door sedan based on the BMW E21 3 series, 533 cars were built, engine from 528i, 5 speed Getrag gearbox , from 0 to 100 km/h in 6 sec, top speed 225km/h ......pacat de ea... |
Quote:
|
BMW ALPINA C1 2,3
Bild vergrößern Based on BMW 323i (E21) 2-door Production 4/1980 - 7/1983 ALPINA Engine C1*: Cylinder 6 Capacity cm³ 2316 Max output kW/hp 125 / 170 Max torque Nm 210 Performance: Acceleration 0-100km/h s 7.9 Top speed km/h 208 Fuel consumption: at 90km/h l/100km 6.1 at 120km/h l/100km 8.1 Urban l/100km 13.9 * These engines were also delivered separately for engine conversions of BMW cars. http://www.alpina-automobiles.com/en...eries/e21.html Pacat de masina e o bijuterie. |
O sufa nu mai aveti si voi pe acolo pe la Timisoara ?
|
3 Attachment(s)
din cate stiu eu masina asta sta locului de vre-o 3 ani si ceva de zile.
saptamana trecuta a fost mutata unde isi va continua sederea pentur nu se stie inca cat timp. pacat de ea. |
Quote:
P.s am sa pun poze zilele astea cu un Safrane V6 3.0 care sta pe bara de 3 ani |
nu pare parasita pentru ca a stat 3 ani si ceva in acelasi loc. si probabil a primit somatie din aia de la primarie sa o mute. i-a umflat rotile a tractat-o pe cealalta parte a strazii si acuma si-a gasit un nou loc de a sta.
|
este o toyota mr2 la mine in oras abandonata de vreo 4 ani, proprietarul vrea sa o vanda dar nu stiu cat cere pe ea....e rosie, inentica cu asta: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Toyota-MR2.jpg
|
1 Attachment(s)
o poza cu f40 de la Romana.
|
Quote:
buna decand e poza ? e ala cu nr de america? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning