Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

Tzzantaru 18-10-10 18:58

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3737404)
Pai, in momentul de fata ursul este masina de zi cu zi si am reusit sa-i reglez motorul astfel incat sa traga cel mai bine si sa consume sub 10 in oras8)..daca ii schimb motorul eu cu ce mai merg de colo-colo?..ca Dacia este modificata major si nu iese decat la ocazii..:rolleyes2

Vreau sa-mi fac damblaua pana la capat cu Dacia(adica masina de S1 la varf) si apoi, daca vand Dacia ma gandesc sa fac ursul de nebuneala si sa iau una mica si cuminte pentru zi de zi;)

Deci, deocamdata este atat de bun M10-le asta de nu se poate:D

ce reglaje i-ai facut?adica pe la ce s-a umblat la motor?

Nastase Bogdan 19-10-10 08:15

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3737924)
ce reglaje i-ai facut?adica pe la ce s-a umblat la motor?

-Schimbat bujii, pus NGK Iridium
-Curatat fiecare mufa si contact electric, mase caroserie cu spray specific si smirghel fin(multe mufe aveau oxidati pini in ele)
-demontat si curatat toate furtunele pe recirculare gaze, curatat corp clapet admisie(era super imbacsit la interior si exterior), curatat mufa+cititor pozitie clapeta acceleratie(sau ce o fi ala pe corpul clapetei de acceleratie,conectat pe axul clapetei:???:)
-curatat debitmetru aer(mufa, interior si sub capac)
-curatat regulator relanti si galeria de admisie pe interior
-reglat avansul(eu am delcou si poti regla avansul ca la Dacie)
-remediat furtune vacuum(erau crapate la capete si se tragea aer fals)
-inlocuit toate furtunele de benzina si pompa de benzina care la mine era obosita si lipita cu Poxipol:shock:

Cam atat...

911lau 19-10-10 21:35

frate se vede de la o posta ca omul este pasionat , le bibileste si are super grija de masinile lui ,am vazut gordina la Romexpo si arata exceptional ,nu te cunosc personal dar din ce am citit din topicurile tale esti un om de nota 10 felicitari pt masini bafta :D:D:D

Speed4U 19-10-10 21:43

felicitari sefu ,sa ai parte de ea si sa ajungi la nivelu la care visezi ! foarte frumoasa masina !

Cipilica 19-10-10 22:25

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3739227)
-Curatat fiecare mufa si contact electric, mase caroserie cu spray specific si smirghel fin(multe mufe aveau oxidati pini in ele)
-demontat si curatat toate furtunele pe recirculare gaze, curatat corp clapet admisie(era super imbacsit la interior si exterior), curatat mufa+cititor pozitie clapeta acceleratie(sau ce o fi ala pe corpul clapetei de acceleratie,conectat pe axul clapetei:???:)
-inlocuit toate furtunele de benzina si pompa de benzina care la mine era obosita si lipita cu Poxipol:shock:

Cam atat...

Ma intreb oare cati au facut toate operatiunile astea inainte sa se planga pe forum ca motorul nu merge cum trebuie, consuma sau mai stiu eu ce.........

Tzzantaru 20-10-10 00:39

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3741632)
Ma intreb oare cati au facut toate operatiunile astea inainte sa se planga pe forum ca motorul nu merge cum trebuie, consuma sau mai stiu eu ce.........

putin off..sper sa nu se supere bogdan.

in mare parte..eu , mai putin pompa de benzina..si tot nu merge cu trebuie

Nastase Bogdan 20-10-10 16:54

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3741966)
putin off..sper sa nu se supere bogdan.

in mare parte..eu , mai putin pompa de benzina..si tot nu merge cu trebuie

Pune si injectoarele pe un tester special pentru asa ceva si incearca si un alt regulator de relanti, de la una care merge bine;)..daca nici asa, ar trebui sa cauti mai departe, pe la supape sa nu ai probleme cu scaunele;)

Va multumesc baieti, banii ma tin pe mine in loc, ca ce imi umbla mie prin cap...:-)

optimus 20-10-10 22:13

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3739227)

Cam atat...

Cat ei la ora de lucru ? sa imi faci si m ie niste lucrarii?

Nastase Bogdan 21-10-10 15:26

Quote:

Originally Posted by optimus (Post 3744457)
Cat ei la ora de lucru ? sa imi faci si m ie niste lucrarii?

Ieftin domnu', ieftin:-)..timp sa fie;)

Ieri am facut o mica modificare la evacuare, respectiv am inlocuit toba intermediara(care era una originala) cu o teava de inox:rolleyes2..era prea silentioasa masina...acum imi va creste consumul de benzina datorita sunetului..ca de ieri ii tot dau in goarna ca-mi place f mult cum suna acum:twisted:8)

911lau 21-10-10 20:53

benzina ori cum se consuma ,da acuma se aude ca o consuma mai frumos :D poate ne pui si noua un filmuletz sa auzim ursu cum mormaie sau cum se intoarce de cur cu blokantu

Nastase Bogdan 23-10-10 18:58

Quote:

Originally Posted by 911lau (Post 3746749)
benzina ori cum se consuma ,da acuma se aude ca o consuma mai frumos :D poate ne pui si noua un filmuletz sa auzim ursu cum mormaie sau cum se intoarce de cur cu blokantu

Va veni si o filmare, dar mai dureaza putin pana pun tablele pe ea...ard cauciucurile de pe table si apoi le bag pe cele de iarna, ca vine zbarullll...:rolleyes2
Pe fata am trecut deja la table cu cauciucuri de iarna, ca am descoperit o bosoalca pe unul din cauciucurile de pe fata si nu m-am mai riscat cu ele, mai ales la drum lung;)

jakal 24-10-10 12:22

1 Attachment(s)
jantele tale au ajus pe un rechin in ploiesti......eu zic ca da bine...:D

Nastase Bogdan 24-10-10 16:30

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3752323)
jantele tale au ajus pe un rechin in ploiesti......eu zic ca da bine...:D

Dau mai bine decat pe urs(unde erau prea mici)..:rolleyes2
Sa le invarta cu placere:-)

b31rmy 26-10-10 00:14

Jantele nu dau bine decat pe dacia ta.Pacat ca le-ai dat.

Nastase Bogdan 03-11-10 18:53

9 Attachment(s)
Noutati..noutati:-)
Capota cea buna adusa de la Buzau a iesit de la vopsit impreuna cu narile si asteapta sa fie puse maine pe masina, la interior a venit un manson de shimbator nou-noutz din piele de f buna calitate(e f moale si fin) si totodata am facut un artificiu la ''nuca'' de schimbator(emblemutza luata de pe un breloc)...8)

In portbagaj am curatat pe unde mai era rugina si am dat cu grund si apoi cu ceara anticoroziva, urmand apoi aplicare mochetelor(cea din mijloc o aveam lipsa si am adus-o si pe aceea de la Buzau).

Am mai facut si destule bibileli pe la ea, asa cum imi place mie, ca sa fie totul cum imi doresc eu:-)

Si bineinteles poze cu capota " de razboi" care a stat pe masina cat a fost cea buna la vopsit..:rolleyes2..sa vedeti ce fel sa uita la ea unul de la o benzinarie..si apoi cu compasiune la mine..:lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:03.

- Copyright 2026 4Tuning