![]() |
Re: E90 - My new Beast BMW 335d
Quote:
|
Nu stiu cum nu puteti voi sa mergeti cu 19', eu merg de 5 ani cu 19 si nu am avut nici o problema
Referitor la faptul ca va fi lasata blana, mai bine e tot cu 19 pt ca se ridica masina din dimensiunea jantei, deci , numai avantaje cu 19 Intentia acestui post nu a fost sa il critica ca a pus 18 in loc de 19:))) doar ca eu cred ca voi mergeti pe trotuar mai mult de nu puteti sa tineti niste jante intregi:)))) |
Quote:
Exact :D Eu cu jantele de iarna ating peste tot ! cu astea pe 19 e mai inalta chiar si cu suspensia coborata :D Depinde mult si de calitatea jantei cand dai cu ea in groapa ! |
vin si eu cu o propunere!:idea: senile cu prindere 5\120 nu se fabrica?;)
pune frate 20'',io raspund!!:D |
Sunt parfum 18'' atata timp cat au gume potrivite si ET-uri corecte.
La final dupa ce se monteaza suspensia reglabila va arata foarte foarte bine. Eu i-am sugerat 20'' insa a Razvan a zis ca merge zi de zi cu ea, si nu e atent la toate gropile. Hai sa vedem cum va arata coborata si mai vb atunci. ;) |
Quote:
|
Quote:
Hehe , astazi vor fi niste schimbari de proportii asupra masinii ... mai exact este vb despre culoare :D .. si sapt asta pana la final se va monta si suspensia KW V1 |
Omu face cum crede el ca este bine pt el si masina si tea are dreptate rotile pe 19 sunt numai bune.De ce zic asta ca si eu de 2 ani merg cu unele pe 19 cu talon de 35 si pana acum Dumnezeu m-a ferit.Lasata masina va arata jale .spor la treaba mister
|
Quote:
Bafta si tie cu motanu si vine caldura acum sa-l scoti de la hibernat :D |
Nu e vb frate ca 19 sunt bune si 18 nu
Si 18 si 19 sunt bune, eu doar ziceam ca nu inteleg cum strambati voi jantele pe 19..duceit-va drq la un oftalmolog:)))) |
Legat de culoare
O vopsesti sau o colantezi?! Bafta! |
Quote:
O colanteaza ''a la carte'' :twisted: |
sincer nu a stat la hibernat am mers cu el zi de zi si saptamanile astea ii pregatesc o surpriza.bafta cu masina si ai grija de ea mister:D
|
Quote:
|
Quote:
Se poate merge cu 19'' in Bucuresti... dar nu mai este ''fun'' :twisted: :peace::peace::peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning