![]() |
Re: Club Clio
LA MULTI ANI SUNU-LEE!!!! Sa ne traiesti Dom` Presedinte, si sa ai parte de cat mai multe "intamplari de tuning" pe Clio. De la Defu pentru Sunu, fara numar (de cai).
|
Quote:
|
toba cu ornament cu diametru mare la symbol e destul de aiurea pentru ca trebuie decupat spoilerul; altfel iese prea mult sub buclier si arata exact ca un muc acolo. :)
Vreau sa vad si eu triplele acelea albe daca sunt pentru symbol, pls! ps: www.clubclio.ro are si o galerie. Pana luni vor aparea si niste poze (cele care sunt pe forum, pe viitor si altele) |
Quote:
|
Da sunt de acord dar intre doua tevi sub buclier sau una cu diametrul mare si decupat din buclier cum am si vazut cred k as alege-o pe a doua...era foarte de efect!
|
1 Attachment(s)
Oamenii mei ce faceti...ati murit sau iar ati plecat in vacanta?...intre timp voi pune eu o poza cu SUNu...un mic preview ;)...Enjoy:
|
nice :D :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
|
Quote:
|
Melcozauru de MadSkilz....
|
Shizzzle me dizzle ma nebunule, arata beton :D
|
7 Attachment(s)
ma primiti si pe mine ?! :D (tata) :P
am si eu un clio 2001 1.4 8v :D just virtual tuning :D |
1 Attachment(s)
Un mic preview la mine :D, spoiler spate carzone specials samurai + evazari 2 cm pe fiecare parte, daca totul merge bine, poimaine e gata...
|
E jmeker rau nepoate....sa'l stapanesti sanatos ...asteptam sa-l vedem vopsit si cu evacuarile facute ;)
|
Quote:
|
pacat ca acea grila nu se poate pune in practica ca ar arata bestial!
@NightRider: wow! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning