Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

Torque 19-08-06 17:58

Re: Club Clio

LA MULTI ANI SUNU-LEE!!!! Sa ne traiesti Dom` Presedinte, si sa ai parte de cat mai multe "intamplari de tuning" pe Clio. De la Defu pentru Sunu, fara numar (de cai).

Reme 19-08-06 21:13

Quote:

Originally Posted by SUN
Eu pt symbolul meu visez la niste stopuri cu leduri pe fond negru...dar se pare ca nu imi voi vedea visul cu ochii prea curand!

merg frumos alea pe negru la tine! dar iti mai zic si yo ceva frumos pe al meu niste jante albe! cum ar fi? si stopuri albe! am vazut stopuri albe pe symbol si dadeau naspa dar era masina deschisa la culoare (gri metalizat), dar cred ca pe una inchisa dau bine rau de tot!chiar si la tine SUN-ule merg albe! si cum ai zis tu o toba cu doua iesiri merge chiar bine sau una cu o iesire mare de diametru de 10cm! ce zici?

Toto - BOD 20-08-06 00:05

toba cu ornament cu diametru mare la symbol e destul de aiurea pentru ca trebuie decupat spoilerul; altfel iese prea mult sub buclier si arata exact ca un muc acolo. :)

Vreau sa vad si eu triplele acelea albe daca sunt pentru symbol, pls!

ps: www.clubclio.ro are si o galerie. Pana luni vor aparea si niste poze (cele care sunt pe forum, pe viitor si altele)

Reme 20-08-06 11:55

Quote:

Originally Posted by Toto - BOD (Post 525482)
toba cu ornament cu diametru mare la symbol e destul de aiurea pentru ca trebuie decupat spoilerul; altfel iese prea mult sub buclier si arata exact ca un muc acolo. :)

Vreau sa vad si eu triplele acelea albe daca sunt pentru symbol, pls!

ps: www.clubclio.ro are si o galerie. Pana luni vor aparea si niste poze (cele care sunt pe forum, pe viitor si altele)

pai decupata! nu m-am gandit altfel! dar sa fie teava rotunda!

SUN 21-08-06 13:28

Da sunt de acord dar intre doua tevi sub buclier sau una cu diametrul mare si decupat din buclier cum am si vazut cred k as alege-o pe a doua...era foarte de efect!

SUN 23-08-06 15:03

1 Attachment(s)
Oamenii mei ce faceti...ati murit sau iar ati plecat in vacanta?...intre timp voi pune eu o poza cu SUNu...un mic preview ;)...Enjoy:

DVDValy 23-08-06 15:09

nice :D :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Reme 23-08-06 16:29

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 529395)
Oamenii mei ce faceti...ati murit sau iar ati plecat in vacanta?...intre timp voi pune eu o poza cu SUNu...un mic preview ;)...Enjoy:

care ti-a facut grila aia asa? :(

SUN 23-08-06 16:34

Melcozauru de MadSkilz....

NightRider 23-08-06 16:37

Shizzzle me dizzle ma nebunule, arata beton :D

GolfuletzS 23-08-06 16:42

7 Attachment(s)
ma primiti si pe mine ?! :D (tata) :P

am si eu un clio 2001 1.4 8v :D

just virtual tuning :D

NightRider 23-08-06 16:44

1 Attachment(s)
Un mic preview la mine :D, spoiler spate carzone specials samurai + evazari 2 cm pe fiecare parte, daca totul merge bine, poimaine e gata...

SUN 23-08-06 17:16

E jmeker rau nepoate....sa'l stapanesti sanatos ...asteptam sa-l vedem vopsit si cu evacuarile facute ;)

Reme 23-08-06 17:34

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 529544)
ma primiti si pe mine ?! :D (tata) :P

am si eu un clio 2001 1.4 8v :D

just virtual tuning :D

welcome! misto idei pe virtual!

Toto - BOD 23-08-06 18:27

pacat ca acea grila nu se poate pune in practica ca ar arata bestial!

@NightRider: wow! :D

All times are GMT +2. The time now is 05:29.

- Copyright 2026 4Tuning