![]() |
Re: AG 20 SMO VECHIUL PROIECT ABANDONAT ACUM IN STAGE 2
6 Attachment(s)
gata de ITP..........:D:D
|
Nu te supăra dar maşina cel puţin la faţă, pare neterminată.
Sunt conştient de volumul de muncă dar ăsta este adevărul! Dacă faci ITP-ul pe bune, sigur nu īl vei lua. Īn afară de bot, arată super marfă! |
poi e neterminata.....o sa vina ceva plasa acolo la radiator iar la faruri sa vad ce ochelari gasesc as vrea din aia ingropati...o sa incerc mai multe variante sa vad cum da bine.....chiar as vrea ceva idei pe tema asta....
|
Idee mea:
1. Continuată tabla la radiator. 2. Grilă īngropată aşa cum ai spus şi tu - set complet 3. Semnalizările să fie unele cu tot cu poziţie model 1300, dar unele clare, poate chiar Seima dacă ai posibilitatea, Astea sunt prea mici. 4. Finisată mai bine zona. Totuşi, cred că prelungirea capotei este cam exagerată! |
Quote:
Pune de proba o capota normala dreapta cu masca ingropata si fai 2 poze:-P si sa vezi ce misto o sa se vada |
Neaparat alte bari cele de 1310 nichelate vopsite cum vrei tu si fara flapsuri,vor veni si mai sus pozitionare si ar fi ideale...arata oribil cu barile astea...tiganie...
|
Cum ti-am zis si atunci la garaj...fata nu e de acolo, nu merge. In rest e prea tare masina! Bravo. Motorul ala ce mai zice?:)
|
Quote:
|
Cioc sa faci o poza la talon dupa ce iei ITP-ul in "halul" asta...:))...nu de alta dar sa moara lumea de ciuda!=))
|
Te-am vazut in seara asta prin Curtea de Arges , arata foarte bine masina , am vazut-o mai mult din spate ca am stat in spatele tau cu o Berlina alba , imi place cum ai facut suspensiile ,in rest bafta in continuare cu masina . Salut!
|
Nu numai tu ai remarcat-o..toata lumea intorcea capul pe strada. Cel mai tare a fost un baiat care i-a tras una celui care era cu el sa se intoarca sa vada masina.:))
Bravo Cioc! |
frumos papucul, dar badboy-ul nu e cam mare?
|
din spate e dea dreptu criminala;)la breton ar trebui sa il faci un pic mai mic,e cam exagerat
|
3 Attachment(s)
ms baieti.....dupa primi 100km......gpl ul e provizoriu(pana se schimba motorul)+ca nu am rezervor de benzina...:()
|
superbe liniile pragurilor :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning