Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Multa munca pentru o...pisi... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/18144-e36-munca-pisi.html)

mihaitzaa 29-12-06 19:02

Re: Multa munca pentru o...pisi...

inca nu m'am hotarat ce o sa fac cu masina....cat despre lipsa de experienta....nu stiu cum ai ajuns u la o asemenea concluzie...da' nu e suparare la mine...dupa sarbatori sper sa se rezolve situatia

mihaitzaa 29-12-06 19:04

apropo...o fac verde cu 1 dunga roz

Mihaitza_tdi 29-12-06 21:56

Important ii ca ai reusit sa o faci cum trebuie...si Doamne fereste un eveniment neplacut!

Gabi 29-12-06 22:45

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 679079)
apropo...o fac verde cu 1 dunga roz

Si buline !!! Neaparat bulineeeee !!! :lol:

Bafta Mihai !!!

alexzander407 30-12-06 01:57

mihaita ce zici de un alb perlat ... nu prea gasesti asa ceva pe BMW-uri uita-te cum arata B 14 BYE mi se pare :!: :!: :!: si bafta in contiunare cu pisi speram sa o readuci la viata :2gun: :peace:

Maroo 30-12-06 02:08

ba frate .... pare rau pt masina ta... si eu am patzit ceva de genul numai ca a mea este mai subtzire ... las ca ne descurcam noi vedem ce si cum facem si rezolva iar pt toti idiotii terminativa in plm cu culorile voastre omu are un necaz (nici macar nu va imaginatzi ce inseamna sa pui suflet intr-o masina si sa muncesti ca sclavu la si pt ea) si voi insistati cu niste culori!!!! vopseste-o frate cacanie si gata sau las-o in spritz si sa moara masa ai vazut masina aia ...... alooooo terminatzi ca ma facetzi sa-mi dau foc la misna dracu mai luatzi o portzie de nfs carbon cu damage off si gata lasati-ne!!!

stefanRS 30-12-06 02:51

mihaitza imi pare rau pt ce-ai patit sa stii k imi pare rau dar asta e
sincer sa-ti spun knd am vaz pozele cu masina asa busita am avut o mica durere d inima serios:sad: :D
las k o faci u mult mai frumoasa dekt era

mihaitzaa 30-12-06 03:38

da...e usor sa faci o masina din vorbe...cand o sa scot masina din garaj o sa fac mai multe poze in care sa va dati seama cum e

dj01fad 30-12-06 03:43

lasa-i ma sa vorbeasca. sunt foarte multi care vorbesc dar habar nu au ce inseamna sa faci o masina de la cap surubel cu surubel.

alexzander407 30-12-06 04:25

sorry mihaita de commentul anterior dar am citit gresit am avut impresia k ai cam "indreptat tabla" vb aia las k tabla se indreapta noi sa fim sanatosi sa putem sa o facem... mult succes in continuare si sorry dak am deranjat cu commentul

mihaitzaa 30-12-06 11:03

am zis...la mine nu e cu suparare...La Multi Ani tuturor !!!

alexzander407 30-12-06 12:08

La Multi Ani si tie si bafta in continuare cu PISI ... !!!!!Sa auzim numai de bine de ea in 2007 ... MULT SUCCES ..:-)

mihaitzaa 01-01-07 13:37

La Multi Ani europenilorrrrrrrrrrrrrr

MC Mate 01-01-07 20:50

La multi ani si tie, speram sa fie piese mai ieftine pt masini :D

Alecsinho 03-01-07 23:52

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 681274)
La Multi Ani europenilorrrrrrrrrrrrrr

la multi ani mai ... pisicutza ce mai face....?:cry: ce ganduri ai in noul an ? :rolleyes2 si bafta .... ;)

aaa....si cateva....poze daca s-ar putea :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning