Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   filtru sport-intrebare (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/17963-filtru-sport-intrebare.html)

NWZeu 26-07-09 23:35

Re: filtru sport-intrebare

Cu siguranta cel din fabrica schimbat cand trebuie este perfect la acel motor de 1.1 ;)

Geo_ZGA 27-07-09 11:14

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 2514721)
Cu siguranta cel din fabrica schimbat cand trebuie este perfect la acel motor de 1.1 ;)

Sau unul "panel", inlocuitor in carcasa... K&N, Green. E ceva mai permisiv decat unul stock si mai util... il cureti, il ungi si il pui la loc (pt asta ai nevoie si de un kit de curatare, de preferabil de aceeasi marca).

dumy_walker 29-07-09 21:45

si.. apare ceva sound ?:)))) sau.. tot evacuarea "face" totul.. :-?

Gica 04-08-09 07:31

apare si sound...,dar nu ca la unul conic

ulysee 04-05-10 02:44

salutare, am o mare neintelegere.am e36 318 is, vreau filtru k&n dar parerile sunt impartite, cica pica debitmetrul de aer...ma poate sfatui cineva, daca da sa-mi trimita un pm.multumesc anticipat

dumy_walker 04-05-10 07:21

Quote:

Originally Posted by ulysee (Post 3331468)
salutare, am o mare neintelegere.am e36 318 is, vreau filtru k&n dar parerile sunt impartite, cica pica debitmetrul de aer...ma poate sfatui cineva, daca da sa-mi trimita un pm.multumesc anticipat

sal. eu am filtru de aer sport conic. de la PILOT (o firma medie)..:-) il am de aproape 1 an de zile. n-are nici o treaba debitmetru.. 8)eu am si instalatie GPL secventiala multipunct si nu e nici o pb. se simte "plusul" de viata adus de filtru si de asemenea un sunet frumos. :)
daca altii au avut probleme.. nu stiu.. eu unu nu am. bft:peace:

Maske 06-05-10 15:08

Eu am pipercross venom si nu am nici o treaba la motor! Recomand peste K&N tau

AUTOBOOM 06-05-10 22:02

Eu am CDA BMC si am numai satisfactii

5inci 24-08-10 10:33

1 Attachment(s)
Vreau sa imi pun si eu filtru de aer sport pe un 306 motor 1.6 90hp.Masina asta are debimetru de aer?Am gasit o poza tot cu 306 care are pus.Filtrul celalalt mic pt ce anume este?

julaikos 24-08-10 10:57

in interiorul motorului se formeaza vapori de ulei,si de obicei sunt bagati printr-un furtun in galeria de admisie,in poza furtunul e anulat si in locul lui e pus filtrul ala mic,ca sa retina o parte din uleiul din vapori ;)

fashionboy01 24-08-10 11:20

salut.am un cielo 1.5 '97...i-am pus jante de 15,modificat usor interiorul,o toba micuta,,,cat de cat sa arate bine,performante prea mari nu ma int sa scot,daca vreau performante imi iau altceva...insa am alta intrebare
eram pe la muncii si trece unu cu o masina,,,gen opel corsa '98 ,,, numai stiu exact ce masina era,,,dar cand accelera si in mers,se auzea ca la un porche chayene...am inteles ca ar fii de la filtru ? as putea face ceva pt asta ?
multumesc

julaikos 24-08-10 12:50

eu cred ca avea evacuarea refacuta...altfel nu avea cum sa se auda ca un porsche....si chiar si cu evacuare ...tot nu avea cum sa se auda ca un porsche........

AUTOBOOM 25-08-10 21:56

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3606566)
eu cred ca avea evacuarea refacuta...altfel nu avea cum sa se auda ca un porsche....si chiar si cu evacuare ...tot nu avea cum sa se auda ca un porsche........

Postez eu zilele acestea masina mea.. doar cu admisier BMC( fara alte modificari) sa vezi sunet.... mustang!!!:)

NWZeu 26-08-10 00:32

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3606312)
in interiorul motorului se formeaza vapori de ulei,si de obicei sunt bagati printr-un furtun in galeria de admisie,in poza furtunul e anulat si in locul lui e pus filtrul ala mic,ca sa retina o parte din uleiul din vapori ;)

Filtru epurare gaze carter!

Autoboom lasa-ne cu reclama ta la bmc, ai mai facut-o deja odata pe acest thread -> opreste-te!

AUTOBOOM 26-08-10 16:40

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 3610579)
Filtru epurare gaze carter!

Autoboom lasa-ne cu reclama ta la bmc, ai mai facut-o deja odata pe acest thread -> opreste-te!

Nu fac nici un fel de reclama.

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning