![]() |
Re: filtru sport-intrebare
Cu siguranta cel din fabrica schimbat cand trebuie este perfect la acel motor de 1.1 ;)
|
Quote:
|
si.. apare ceva sound ?:)))) sau.. tot evacuarea "face" totul.. :-?
|
apare si sound...,dar nu ca la unul conic
|
salutare, am o mare neintelegere.am e36 318 is, vreau filtru k&n dar parerile sunt impartite, cica pica debitmetrul de aer...ma poate sfatui cineva, daca da sa-mi trimita un pm.multumesc anticipat
|
Quote:
daca altii au avut probleme.. nu stiu.. eu unu nu am. bft:peace: |
Eu am pipercross venom si nu am nici o treaba la motor! Recomand peste K&N tau
|
Eu am CDA BMC si am numai satisfactii
|
1 Attachment(s)
Vreau sa imi pun si eu filtru de aer sport pe un 306 motor 1.6 90hp.Masina asta are debimetru de aer?Am gasit o poza tot cu 306 care are pus.Filtrul celalalt mic pt ce anume este?
|
in interiorul motorului se formeaza vapori de ulei,si de obicei sunt bagati printr-un furtun in galeria de admisie,in poza furtunul e anulat si in locul lui e pus filtrul ala mic,ca sa retina o parte din uleiul din vapori ;)
|
salut.am un cielo 1.5 '97...i-am pus jante de 15,modificat usor interiorul,o toba micuta,,,cat de cat sa arate bine,performante prea mari nu ma int sa scot,daca vreau performante imi iau altceva...insa am alta intrebare
eram pe la muncii si trece unu cu o masina,,,gen opel corsa '98 ,,, numai stiu exact ce masina era,,,dar cand accelera si in mers,se auzea ca la un porche chayene...am inteles ca ar fii de la filtru ? as putea face ceva pt asta ? multumesc |
eu cred ca avea evacuarea refacuta...altfel nu avea cum sa se auda ca un porsche....si chiar si cu evacuare ...tot nu avea cum sa se auda ca un porsche........
|
Quote:
|
Quote:
Autoboom lasa-ne cu reclama ta la bmc, ai mai facut-o deja odata pe acest thread -> opreste-te! |
Quote:
Nu fac nici un fel de reclama. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning