![]() |
Re: Golf 4
Ce repede te-ai miscat cu modificatul haionului:D
|
Quote:
super a iesit haionul!imi poti spune si mie de unde ai capacul pentru stergator?:???: |
Ca sa fiu sincer, capacelul acela l-am gasit pe aici pe acas.... nu stiu exact de unde provine. Cert este ca se potriveste perfect! :)
|
Sunt dopurile acelea care vin puse la usi cand se da gauri in toc pentru dibluri daca stiti la ce ma refer...
|
No.....
|
Ce bine arata pe drum cand merge! Superba Mike , superba. Jos palaria . Alte planuri de viitor mai importante? Ce ne poti dezvaluii??:)
|
Ms.... :oops:
Acum ma concentrez sa vad cum fac rost de suspensie ceva.... :shock: Si asa mai rapid ar trebuii sa caut prezoane mai lungi sa nu mai tin distantoarele degeaba! |
salut, vreu si eu sa mi astup bandourile si fata si spatele plus fustitele.. sa fie dintr o bucata toata bara, ce zici ma poti ajuta..si cat ma duce toata treaba asta..pt ambele spoilare, ms
|
4 Attachment(s)
Am vorbit!
Acum, cateva poze de la meet de duminica! |
frumos golfu
felicitari si sa-l stapanesti sanatos |
4 Attachment(s)
Cateva poze! Si..... ce bine i-ar sta mai lasata asa!
|
Simplu si de bun gust, imi place!
Cat te-a ajuns "curatarea" barilor si a haionului? |
Ms!
Cel mai scump a fost vopseaua si lacul.... Asa in mare cu tot cu tot cu capota cam 500 lei! Fara manopera! asa mai pune la vopsit 150 lei pe element x 4 elemente.... costa ceva! eu sunt mai norocos.... ;) |
Sa ii scoti si bandourile de pe usi ! Spor la modificari in continuare !
|
:) nu... ala nu! Doar vopsite, ele si manerele in culoarea masinii!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning