![]() |
eu zic ca e important sa ai masina... nu conteaza marca... e mai nasol fara.. ca doar nu duci fata pe dealuri cu autobuzu :lol: si... sa vedeti cum plang aia cu bmw-uri cand zambeste unu frumos dintr-un tico.. :twisted:
|
si fara masina te descurci, dar e mai greu si nu gasesti chiar ce ti-ai dori; cu masina decenta e ok, poti gasi orice daca ai si ceva bani, poti merge \"pe dealuri\"; cu masina tare e f usor sa gasesti orice vrei ,daca mai ai chef sa cauti...
|
Fa suparare.
FEMEILE VOR DOAR ****,BANI SI BAUTURA ........ :)))))))))))))))) ! Asa e femeia de azi: O CURVA ! :) (eh...bine mici exceptzii)[/b] |
:)
Stie cineva vorba lui NAPOLEON ???
\"TOATE FEMEILE SUNT CURVE,INAFARA DE MAMA SI SORA MEA,DAR CUM SI ELE SUNT FEMEI,TREBUIE SA LE INTELEGEM\" :D |
Fetelor sa va dezvalui cea mai buna metoda de a agata baieti, le aratati sanii daca ii aveti mari si frumosi daca nu impuscati-va. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
looooooool ... ce-i asta mai ?? pe tine te poate atrage o femeie care vine la tine si iti arata sanii ?? paia aia e curva mai inteligentule .. tu crezi ca alaturi de asemenea femeie iti poti cladi un viitor si o familie ??
daca la mine vine o femeie si imi arata sanii asi footeo dar nu asi lua-o de nevasta ...... eu sunt de parere ca mai exista un pic de romantism in fetele si baietii din ziua de azi .... |
bine epox.... :roll:
|
Adevarat grai BOG...... :))))))) ! cum am zis si mai sus orice femeie este curva. :)
|
Mai baieti daca voi de la varsta asta va ganditi la casatorie sunteti nebuni, traiti-va viata ce draku. Deci eu m-am referit in gluma pt. ca niciodata nu am vazut asta pe strada si cine stie poate e vreo blonda pe aici care ma ia in serios :lol: :lol: :lol:
|
ye luca :)
|
:? bre ... femeile sunt curve si baieti is curvari! e cea mai stupida conceptie pe care o stiu!
voi astia care sunteti asa masculi mari si sustineti aberatiile astia ... asa de curios ... a-ti agatat vreodata o gagica cu textele astea? |
Re:
Quote:
in RO, kam 70% dintre asa zisii \"barbati\" au in ei doar texte demne de cocina porcului \" ce faci gagico..mai f*** \" sau cine stie ce alte prostii de tarani cocalari imputiti... ma rog, proaste sunt si alea care baga in seama tipu asta de om... dk voi vedeti multe fete frumoase si va e frik k nu va baga in seama, asta nu inseamna k sunt curve.... a! si baietii sunt mai curve dkt femeile :wink: :wink: 8) |
Quote:
Quote:
Da mai sunt si exceptii dar acelea ori au parinti cu bani, ori chiar sunt fete de treaba, care sunt cam rare. |
Re:
[quote=\"luca\"]
Quote:
eu cred ca suferi de un complex ceva! sincer! :roll: daca tu imi gasesti un singur exemplu de genul asta real ... eu iti dau o lada de bere! |
Eu am intalnit fata cu care aveam tot timpul discutii cand era vorba sa iesim undeva, parca se nascuse cu curul in masina, chiar si baieti (prieteni, daca se uita pe aici isi da seama de cine e vorba).
Deci exista dar cred ca tu traiesti intr-o lume a viselor. Sper sa nu iei asta ca pe o cearta, fiecare isi spune parerile ok? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning