Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico B-99-SAA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/174314-tico-99-saa.html)

GrSsS 21-12-10 16:58

Re: Tico B-99-SAA

Am si eu o intrebare tot vad ca au toti la semnatura masinile desenate sa zic asa cum le ati facut ?

pLasTy 22-12-10 12:53

Vai vai..ce tico frumos.Multi km cu ea si fara probleme colegule;)

B-99-SAA 22-12-10 19:45

Quote:

Originally Posted by GrSsS (Post 3916839)
Am si eu o intrebare tot vad ca au toti la semnatura masinile desenate sa zic asa cum le ati facut ?

Am discutat asta pe PM... si altele :lol:
Quote:

Originally Posted by pLasTy (Post 3919129)
Vai vai..ce tico frumos.Multi km cu ea si fara probleme colegule;)

Mersi :D

opia 25-12-10 17:59

Sarbatori fericite Liviule si bafta cu ticozaurul:D

B-99-SAA 25-12-10 21:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by opia (Post 3926798)
Sarbatori fericite Liviule si bafta cu ticozaurul:D

Mersi man :oops: Sa fie sa fie... scap eu si de probleme (in general) odata si odata... Mai tii minte Opia pozele astea doua? :D Exact in noaptea de Ajun... la 12 noaptea... Maine promit o sedinta foto cu masina :D

Zeta 25-12-10 21:41

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3927098)
Mersi man :oops: Sa fie sa fie... scap eu si de probleme (in general) odata si odata... Mai tii minte Opia pozele astea doua? :D Exact in noaptea de Ajun... la 12 noaptea... Maine promit o sedinta foto cu masina :D

ar fi cazul...dar vezi sa fie curata..;)..Craciun fericit!;)

Alex30 25-12-10 21:43

Quote:

Sa moara gibilan poate maine cand vin de la munca nu gasesc pozele puse pe forum ca o incurci :lol:.

Hai Craciun Fericit!

opia 25-12-10 21:49

Quote:

Cum sa nu tin minte ma :)) tipam amandoi ca a facut ticozaurul 160.000 km zici ca eram la revelion:))...Ai spalat masina? Ca ieri era saracuta de zici ca ai fost cu ea la vanatoare :D...Te ajut eu cu sedinta :D

B-99-SAA 25-12-10 22:02

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3927103)
ar fi cazul...dar vezi sa fie curata..;)..Craciun fericit!;)

Pai dupa ce o spal :lol: Mersi mult, si tie la fel!
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3927108)
Sa moara gibilan poate maine cand vin de la munca nu gasesc pozele puse pe forum ca o incurci :lol:.

Hai Craciun Fericit!

Depinde pana la cat muncesti :lol: O spal si ii fac poze, promit :D Mersi, Craciun fericit si tie! (ti-am dat si sms vagabondule :lol:)
Quote:

Originally Posted by opia (Post 3927123)
Cum sa nu tin minte ma :)) tipam amandoi ca a facut ticozaurul 160.000 km zici ca eram la revelion:))...Ai spalat masina? Ca ieri era saracuta de zici ca ai fost cu ea la vanatoare :D...Te ajut eu cu sedinta :D

Stiu ma, era atent sa fac poza sa nu ratez evenimentu :lol: Si Mihaitza din spate facea: "da' ce e ma asa de facut poza?" :-| Sa vezi ce-l taxez :D Vorbim dimineata, daca e vii la mine sa spalam masina, interior-exterior, dupaia facem poze :D

Fireburn_03 25-12-10 22:52

Quote:

mai incape un tico in poze ? :D

Alex30 26-12-10 05:09

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3927142)
Depinde pana la cat muncesti :lol: O spal si ii fac poze, promit :D Mersi, Craciun fericit si tie! (ti-am dat si sms vagabondule :lol:)

Pana la 3 jumate vagabondule :lol: ( si ce ma eu nu ti-am dat sms...nu mai stiu sigur :))) )

B-99-SAA 26-12-10 15:14

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3927245)
mai incape un tico in poze ? :D

Abea azi am vorbit cu tine la telefon, nu vazusem ca ai scris... facem o sedinta ma comun, azi am facut singur.
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3927555)
Pana la 3 jumate vagabondule :lol: ( si ce ma eu nu ti-am dat sms...nu mai stiu sigur :))) )

Acu e putin trecut de 4... dar daca am facut la masina, dupaia trebuia sa fac dus :lol: Mi-ai dat ma sms, am tinut minte stai linistit :D

Dimineata era foarte frumos afara, mi-am zis ca e perfect pentru baie la masina+poze... pana la pranz cand am crezut ca va fi si mai bine, era tocmai invers! :cry: Oricum, masina tot am spalat-o, am dat si cu aspiratoru. Poze n-am facut foarte multe, eram inghetat, si nu era contextu bun, trebuie sa gasesc data viitoare o locatie mai frumoasa :D In ultimele 3 poze se vede ce-am mesterit acum cateva zile... lampa de lumina in portbagaj :D Am pus pe ambele parti, dar se aprinde doar una pentru ca nu mi-a ajuns firu sa leg si la cealalta, o s-o rezolv anu asta :lol: Pozele....

nt98adu 26-12-10 15:37

Imi plac stopurile, jantele, culoarea masinii;) Urgent trebuie sa vopsesti spatarul banchetei ca a ruginit si aripa dreapta ca are cateva zgarieturi si tabla e destul de sensibila la Tico. Cat despre capota, merge insa ar tb. in culoarea masinii. Parerea mea.;)

Tyfu 26-12-10 15:58

OOOOOO Blue beauty!!!!:D Arata super.
Stiu ca ai scris in topic dar nu mai gasesc acum .....arcurile le-ai taiat?
Daca da cu cat si cum se comporta :oops::oops: scuze ca te mai pun sa scrii :)

Dadutu 26-12-10 16:55

Frumos ticariciul,chiar imi place...incearca sa vopsesti jantele astea de tabla albe si o sa dea super misto parerea mea:) te astept si pe la galbejita mea cu o parere ceva!

All times are GMT +2. The time now is 10:55.

- Copyright 2026 4Tuning