![]() |
Re: Tico B-99-SAA
Am si eu o intrebare tot vad ca au toti la semnatura masinile desenate sa zic asa cum le ati facut ?
|
Vai vai..ce tico frumos.Multi km cu ea si fara probleme colegule;)
|
Quote:
Quote:
|
Sarbatori fericite Liviule si bafta cu ticozaurul:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hai Craciun Fericit! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Dimineata era foarte frumos afara, mi-am zis ca e perfect pentru baie la masina+poze... pana la pranz cand am crezut ca va fi si mai bine, era tocmai invers! :cry: Oricum, masina tot am spalat-o, am dat si cu aspiratoru. Poze n-am facut foarte multe, eram inghetat, si nu era contextu bun, trebuie sa gasesc data viitoare o locatie mai frumoasa :D In ultimele 3 poze se vede ce-am mesterit acum cateva zile... lampa de lumina in portbagaj :D Am pus pe ambele parti, dar se aprinde doar una pentru ca nu mi-a ajuns firu sa leg si la cealalta, o s-o rezolv anu asta :lol: Pozele.... |
Imi plac stopurile, jantele, culoarea masinii;) Urgent trebuie sa vopsesti spatarul banchetei ca a ruginit si aripa dreapta ca are cateva zgarieturi si tabla e destul de sensibila la Tico. Cat despre capota, merge insa ar tb. in culoarea masinii. Parerea mea.;)
|
OOOOOO Blue beauty!!!!:D Arata super.
Stiu ca ai scris in topic dar nu mai gasesc acum .....arcurile le-ai taiat? Daca da cu cat si cum se comporta :oops::oops: scuze ca te mai pun sa scrii :) |
Frumos ticariciul,chiar imi place...incearca sa vopsesti jantele astea de tabla albe si o sa dea super misto parerea mea:) te astept si pe la galbejita mea cu o parere ceva!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning