![]() |
Re: E36 - 325i HELLROT UMBAU
Quote:
ps: aratami tu o pisica mai frum ... si orik gusturile nu se discuta dupa mine poate este ce'a mai frumoasa ... sau rectific ... ce'a mai frumoasa pisica vazuta pana in momentul asta in ro de mine ... daca o sa vad si alta o sa zic ... pisica lu preparatu este a 2a ce'a mai frumoasa din ro ... e ok ? sau trebuia sa remarc si masina ta ? deexmplu mie imi place mai mult asta ... |
Quote:
|
Quote:
|
deci eu nu fac concurenta cu nimeni,masina e facuta pe gustul meu si pt mine,nu pentru altii,cum am spus si la inceput,masina asta ma va caracteriza pe mine...cu asta cred ca am spus tot,pe mine nu ma int cea mai din mai tare pisik,nu copii pe nimeni,deja eu mi-am facut masina tipic M3 de state,mai am ceva de pus pe viitor,chiar nu am chef de afirmatii de genul aici,invidii si mai stiu eu ce....
2 la mana fiecare are dreptul sa-si exprime parerea,nu stiu dc a-ti sarit in capul omului,chiar nu mai ai voie sa-ti exprimi o parere pe aici?ca e de bine ca e de rau,hap toata lumea comenteaza in afara subiectului,hai sa terminam cu fazele astea ca mie chiar nu-mi plac. |
A mea e cea mai frumoasa. asa ca liniste va rog.
Intr adevar masina arata bine, nu e cea mai frumoasa, nici nu are cum sa fie... nu exista "cea mai frumoasa". Masina e "clean" nu neaparat tipic de state. P.s: Vezi cu cipu' ala pe unde se baga :)))))))) |
Quote:
Problema e ca tu esti cam intepat asa si te crezi cu grade.Peste tot. Iar de remarcat masina mea nu ai cum, si din punctul meu de vedere nu am masina.Nu am nevoie de atentia ta, stai linistit :lol: |
fratilor nu ii stricati omului aici topicul pe niste prostii.fiecare cu gusturile si parerile lui.daca omu zice ca masina lu preparoza este super ok asa este si este parerea lui.numai bine
|
costine tu sa taci din gura si veziti de masina ta da ?:-):-):-)
|
mdea,una peste alta mi-am mai cumparat un 328 individual...o sa revin cu poze,deja am parc de pisici...lol.
|
Spor la tunarit :P hehe gata ti-am dat-o si nu imi pare rau ca stiu ca iese ceva frumos macar merge din mana in mana la noi :)) ar fi tare sa o iau inapoi :)) hehe ...
Lasa ca o iau pe aia rosie cine stie :)) imi da un 0 , 32, 26 :)) si aia e :)) la ruleta :)) glumesc Cine mai imi mestesugareste mie la masina acum :(( ... Ma duc azi sa-i pun faruri cu angeleyes si xenon :P si ne auzim mai tarziu boss..sal |
7 Attachment(s)
niste poze cu 320 si 328
|
Quote:
Vad ca ai schimbat scaunele din cea alba. :D |
Quote:
|
Quote:
Mult spor sa ai. Later Edit: Vopseaua de pe 328i cum se numeste? Sau Individual nu are nume la vopsea tocmai din princina ca e Individual? |
Quote:
Spor la tunerit si la asta neagra ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning