Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri, etc (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/173490-sablare-profesionala-powdercoating-vopsire-electrostatica-jenti-etrieri-etc.html)

elspa 10-09-11 20:36

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

pretul este de 250 ron / 2 buc.
va fi o mica diferenta de textura unde este chituita daca nu este o suprafata prea mare...

LiviuTunman 14-09-11 17:34

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

4 Attachment(s)
Salut !
Sunt pe 16 . Au mici semne. vreau un pret

Poze:

elspa 14-09-11 23:28

operatiunea completa (sablare + powdercoating) 450 ron + 50 ron daca vrei un strat de lac suplimentar.

elspa 22-09-11 08:32

15 Attachment(s)
sus...

eNorel 22-09-11 19:55

As avea nevoie de adresa la care sa las jantele si eventual alte repere pentru locatie.

elspa 22-09-11 22:39

Bucuresti, sos giurgiului vis a vis de dedeman - 0722 340 642

elspa 28-09-11 16:46

valabil

Benton 28-09-11 21:50

Daca nu deranjeaza, o intrebare tehnica, de ce nu se recomanda sablarea cu nisip de granulatie mare?(vreau sa vopsesc electrostatic 4 jante de tabla, am gasit o firma aici in Constanta dar ei fac sablare cu nisip de granulatie mare iar o anumita persoana mi-a spus ca nu se recomanda fara sa-mi dea si o explicatie).

elspa 28-09-11 22:02

pentru tabla nu se recomanda, pentru ca actiunea mecanica este profunda, exista riscul se se rupa/deformeze.

elspa 29-09-11 08:50

4 Attachment(s)
Jante Q7 21" complet refacuta, titan cu perla.
+ Alte chestii

ArMaTaS 29-09-11 09:44

daca am jantele strambe trebuiesc intai indreptate sau se poate face la voi ? am niste OZ 35 Y edition si as vrea sa le fac la voi .

elspa 29-09-11 10:11

da, intai trebuie sa le indrepti

elspa 06-10-11 08:22

3 Attachment(s)
valabil

dally_de 08-10-11 19:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4415614)
tocmai asta e problema, nu exista un material izolator destul de rezistent sa tina la 200+ grade, temperatura la cat se face coacerea.

altfel, puteam face fara probleme doar spitele cum ai sugerat de la inceput si apoi polisharea.

va dau o sugestie ...acea banda exista ,va garantez pt ca am folosit o (dovada poza din imagine ) ,nu este foarte scumpa si veti putea sa faceti lucrari mai detaliate .

Benton 08-10-11 21:32

1 Attachment(s)
Poti sa reconditionezi sau altfel spus, iese OK o janta care arata ca cea de mai jos?

All times are GMT +2. The time now is 07:10.

- Copyright 2026 4Tuning