![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Quote:
Pai ce faci tu?Dai cu bronz peste jantele necuratate de rugina?Nu se face treaba asa. Poti sa faci urmatoarele...te duci la dezmembrari..iei niste jante de 5.5( sau le pastrezi pe ale tale, cum vrei, dar cele mai late o sa arate mai bine), le cureti bine...cu peria de sarma(daca e cazul) si hartie abraziva...dai cu pensula( sau spray) niste grund peste...il matuiesti din nou cu hartie abraziva fina...si cu apa...aplici niste vopsea argintie, alba, rosie, neagra(depinde ce vrei) cu spray-ul in 2 straturi...si peste lac(tot la spray), lasi sa se usuce si aia e. Intre timp iei capacelele cromate...si le lustruiesti cu pasta abraziva pana lucesc, peste dai un strat(sau poate 2) de lac.Montezi totul si o sa arate cu totul si cu totul altfel.Nu uita sa maschezi cauciucurile, le gazezi si arata ca dracu'. Stiu ca vrei sa faci multe...dar decat sa dai cu mucii'n fasole sa faci treaba de mantuiala ma bine te apuci de altceva...pescuit...citit..plimbat cu bicicleta...sau uitatul pe sub fustele fetelor..sunt activitati mai folositoare. |
ce vreti ma baieti e si el nerabdator...de mantuiala sau nu macar face ceva la ea si nu o neglijeaza;)
|
frumoasa masinuta , felicitari pentru munca depusa ;)
poti sa imi lasi si mie un id de mess ?? :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salutare! Sa trecem peste neintelegerile dintre niste useri...Ii voi lasa sa comenteze si nu ii mai bag in seama, cum am spus sa trecem peste aceste neintelegeri! Astazi mi-am ridicat coletul de la posta cu turometrul meu, Mii de multumiri lui Cip. de pe forumul DaciaClub .ro e super grozav, maine urmeaza schimbarea becului iluminator,si montajul lui pe SNR-ica 8)8)
|
17 Attachment(s)
Salutare, m-am gandit sa mai postez si eu umpic pe aici ca s-a cam pus praful...SNR-ica a primit folie omologata(nu stiu ce firma este,dar nici LLumar nu este) Super Dark Black, iesit super frumos, schimba total aspectul masinii:shock::shock::shock: imi place foarte mult, inainte sa vina geamurile fumurii, a primit o baita la spalatorie si dupa aia Sedinta foto la firma MEGA:twisted: a iesit foarte frumoasa masina acum cu folia fumurie,restul se vede in poze...astept pareri:D
|
Quote:
diseara sa lasi masina la strada ca vin cu o cheie de 10 si cu o surubelnita sa scot geamurile:lol: tre sa vad...poate imi pun si eu.....bafta cu masina.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
arata mult mai racing 8);) bafta !!
|
Pachetul ăla de folie, pare a fi d-ăla la 10 lei.
Ai certificatul de omologare ştampilat de către un service autorizat să monteze folie şi bineiînţeles autocolantele pe fiecare bucată de geam înfoliată? Dacă nu, atunci poţi spune adio talonului dacă Garcea doreşte. P.S. Dacă nu aveţi nevoie de maşină zi de zi, ar fi frumos să o desfaceţi şi să o recondiţionaţi. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning