![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Toate ca toate dar sa va arat si eu cateva masinute care sunt si altele care au fost ale mele :P
|
4 Attachment(s)
Deci! Asta e masina mea de zi cu zi... adica de care ma folosesc zilnic :) Acuma e la modificat total! Suspensii sport de la williams discuri de frana la cele 4 rotite :D
Jenti o sa vedeti :) Tot de la Renault Williams originale! Motorul a fost schimbat saptamana trecuta! Calutzii deocamdata sunt originali la motorul pe care l-am bagat :) Tin sa mentionez ca motorul care tocmai a fost introdus este scos dintr-un R19 editie speciala. Mai multe o sa vedeti cand il scot peste 2 saptamani in orash... oricum deja trebuie sa recuperez cerculetele din sens :) Culoarea va fi schimbata... numerele la fel... vor fi mai.... patrate :D Deocamdata este in procesul muncii :P |
5 Attachment(s)
Asta e bijuteria mea! o am in curte! o pretuiesc zi de zi o mangai! :D
Motorul va fi schimbat in maxim 2 luni! Motorul asteapta saracul! Este in garaj, de opel calibra 2000cc 16 valve 150cp si un "pachet" de carburatoare de competitie care va face minuni, proaspat cumparate! Evacuare nu se pune problema! Suspensii: cele mai tari cu discuri de frana la toate rotile desigur si etriere cu cate pistonase ramane de vazut:D toate sunt pregatite deja! doar imi trebuie timp sa ma ocup de el :D Daca nu o sa aiba performantele scontate cel putin o sa fiu tare suparat! va rog nu ma intrebati ce fel de carburatoare ii pun! Asta e secret! Go Trabi Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Urmeaza sa-mi pun mertzanu (viitorul meu mertan ca deocamdata e a tatalui meu), sa mai pun camionul Iveco (drift maschine, cu care am facut de ras un matiz! i-am dat clantza!), urmeaza sa pun poza cu r5 pe care l-am avut si inca nici acuma nu mi-a trecut dorul dupa el, poza cu dacia jxx aia alba cu scaune de porsche si jenti de competitie etc, urmeaza sa pun poze cu skoda octavia pe care am cam rupto cand nu mi-a acordat un tampit prioritate, etc
|
1 Attachment(s)
Iaca skoda!
Dar e langa trabi :P |
Re: Masinile si userii nostrii
2 Attachment(s)
Inca o poza cu masinuta mea,inainte de a intra la vopsit!!!!
|
1 Attachment(s)
Deci Mercedesul meu :D
|
Iveco-ul meu :)
|
1 Attachment(s)
nah acuma bag poza cu IVECO.... am si turbo pe el :D Lojic:D
|
Da, in poza cu IVECO in spate se vede servizul COMPLEX PHILADELPHIA.
Iveco-ul este la Parc Auto GALANT... Renaultul o sa vopsesti portocaliu cu albastru..... Moldi a facut barile de pe masina ..... Horvath iti vopseste masina.... :-) etc , etc .... |
Scuze, linga GALANT.
|
1 Attachment(s)
Poza de azi cu trabi-ul meu decaposmecher inainte de a intra in lucru :D
|
Quote:
Oricum esti partial informat bine ... dar si putin dezinformat ce stiu eu de cine :D Dar imi place ca lumea vorbeste :D Aproape ca ma simt vedeta... dar numai aproape :P Fii iubit! si la mai mare :D |
[QUOTE=valineamtsm;805257] poza cu dacia jxx aia alba cu scaune de porsche si jenti de competitie etc,
pacat de dacia aia Vali,cum o aratat si cum arata acuma vai de capu ei de masina...pacat ca o ajuns pe asa maine de tarani prosti.... |
[QUOTE=raul_rebelul2005;806623]
Quote:
Stii de ce arata masina aia asha? pt ca am dat-o la un pret de *** si stapanul nu a stiut sa o aprecieze! Am dat-o la 900 euro la atata am batut palma... si functiona perfect (ulei mobil1, placute frana brembo, etc) asha am dat-o! Dar omu mi-a dat doar 800 in mana si cica o sa-mi dea inca 100 ... apoi daca tu i-ai vazut asha i-am vazut si eu... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning