![]() |
Re: Jucatori De Counter Strike 1.6
nick maGnifiQue pe server PGL si la mixui en-gros in fiecare seara dupa 21:30 :D Channel pgl.ro @ mIRC on QuakeNet. :)
|
SERVER : pcp.gemenii.ro
mai multe detalii ( pm ) Hf ! 8) |
Quote:
fara poze fara nimic :( si Andy nu vrea sa scoata banul :twisted: |
Quote:
Ti s-au facut poze , nu ai predat pozele ;) ti-am mai zis chestia asta de 2 x , sti foarte bine ca nu e server de buti ...decat dimineata , dar seara ai vazut si tu ca intra numai adminii si cum jucam ;) si stii si tu cum joc eu , si nu eu ti-am facut pozele . BAN NU SE DA AIUREA ! nicciodata de cati ani e server-ul ;) , ss sau demon si dupaia se rezolva . Daca ai pozele posteaza-le pe forum ;) ! |
eu joc de obicei pe ciufu3.zapto.org e un server foarte faini,fara codati,admini de treaba....sunete pe server...e foarte fain:D
|
care e faza cu pozele? daca iti face un admin poze....care e faza? :???:
|
intra adminul spectator , si face iti face screenshot`uri la "monitorul tau" , apoi te roaga sa ii dai pozele in format .bmp , pe care le gasesti in folderul /cstrike , dupa ce ii dai screenshot`urile , el isi da seama dak ai cheat`uri (coade ,etc ,etc )....
bafta ! |
cum isi da seama dupa niste poze daca ai coduri?
|
Quote:
mai sunt unii care le trucheaza in photoshop ...am prins si eu cativa :twisted: |
Pai de exemplu mi-a facut poza cand am inceput ...cand te da in baza....mi-a cerut pozele si mi-a dat ban....... ce isi dadea el seama din poza respectiva? ca nici arma nu imi luasem......:???:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Wall - Vezi prin pereti Aim - Se duce tinta automat la cap Spin - Te īnvarti in loc Speed - Ai viteza mult mai mare ca cea normala Si sunt unele OGC-uri alea nu prea ies in poze...dar se duce tinta la piept fara sa isi dea vre-un admin seama... PS: poza este luata dupa google... |
CAND NE ADUNAM PT UN CS COPII :>:>:> ce ziceti un mix cv :?::twisted::lol:
|
Quote:
doar spuneti cānd si unde... |
asa ma deci ne adunam 10 si gasim un server si dam live copii :P mai ziceti cine se baga ?:lol:
|
si eu....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning