Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - FDM (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17006-golf-2-fdm.html)

N1ghtG3o 11-10-06 21:47

Re: Golf 2 - FDM

am vazut azi golfuletu :D langa budimex..eram in 76 si a trecut pe langa mine cu neoanele aprinse :D am i right ?? ce pot sa spun .. nmk:D dekt FELICITARI pt masinuta :shock: :shock: :shock:

MaTzA 11-10-06 22:15

intradevar e frumoasa masinutza :D :D :D...apropo ai pus tot ce mai vroiai sa mai pui?

Xel'Naga 11-10-06 23:56

[QUOTE=OaSe;578039]multumesc pt felicitari tuturor!!! si bora ta e criminala cosmine, NO COMENT! dar...dak poti, scoatei limitatoru' ala, crek si u vrei asta :D=QUOTE]

merci man si masina ta e super frumoasa ... poate facem niste poze impreuna :lol:

OaSe 12-10-06 11:59

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 579940)
imi zic si eu o parere...precizez ca in gustu omului nu faci treaba mare fiecare isi face masina asa cum simte.
1 arata mai bine cu bara de 90 si cu prelungirea de vr6 decat cu bara asta
2 o masina fara suspensie si jante nu arata nimic.
asta vad eu ca ii lipseste la masina sper sa nu supere propietaru ....
culoarea este foarte tare.

mereu vor exista pareri pro si contra, nu poti sa faci o masina p placul tuturor! de ex bora lui cosmin....cred k stii continuarea, e crima d masina, dar fiecare are pareri pro si contra.

nici u nu poti sa-ti faci treaba mare in gustul meu nici eu in al tau, ma intelegi? am avut bara d care zici u p masina, cu tot cu prelungire si am vrut o schimbare, iar schimbarile le-am facut si eu dupa buget si deokmdata raman astea. in viitor o sa o fac sa arate si ea ceva, k pana acum saraca trece neobservata, o sa umblu si la jenti si la suspensie, am mai zis-o d nenumarate ori in topicul asta, dar nu are nimeni timp sa citeasca. Si....d c zici k nu are jenti?stii c jenti are golfu stok?exact rotile d dacie iar astea snt 195/50/15, k nu iti plac asta e altceva.

deci in concluzie, sa inteleaga toata lumea voi schimba JENTILE

Turbo110 12-10-06 14:45

ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa zic ...spor la modificat

claudiu lucian 14-10-06 19:10

10 Attachment(s)
poze!!!!:peace: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :peace:

alex_fan_bmw 14-10-06 19:20

demential...felicitari pt munca depusa

OaSe 14-10-06 19:48

of Doamne....ca fotogenica mai e:D

P.S. ms alex;)

Bizonul 15-10-06 12:02

frate indreapta bratul de la stergator ca arata aiurea rau de tot.ai facut atatea si ai omis asta
vezi ca-l poti face la cald acasa..nu trebuie sa te duci la stiu eu cine

MaTzA 15-10-06 19:05

frumos...frumos... dar cred k ar da mai bine daca si tamburii de frana au aceeasi culoare ca si caroseria ;) in rest...cum am mai zis...foarte frumos...felicitari

Bizonul 15-10-06 21:42

nope, nu merge in culoarea caroseriei ar fii prea kitch..mai bine vopsite in negru pe spate dar cu alte jante evident (care sunt sigur ca vor venii, nu?)
bafta

RaZv 16-10-06 02:11

Frumusel Golfuletzu', principarea preocupare cred ca va fii un motor mai puternic care sa "implineasca" acest proiect;)

OaSe 17-10-06 20:56

Quote:

Originally Posted by Bizonul (Post 586295)
frate indreapta bratul de la stergator ca arata aiurea rau de tot.ai facut atatea si ai omis asta
vezi ca-l poti face la cald acasa..nu trebuie sa te duci la stiu eu cine

frate....nu il indrept, o sa se vada aiurea, urme de ciocan, nu se indreapta calumea, o sa-l schimb cand o sa gasesc unu frumos;) stii cum e....TOATE LA TIMPUL LOR.

motorul...m-am gandit la el, ma gandesc la ceva periculos:rolleyes2 dar deocamdata meditez:D

juana_man 18-10-06 12:57

felicitari pt masina arata ......frumos,chiar imi place, dar impostant e k iti place tie,timp de 2 luni cat am fost absent ai avansat mult si vad k masinile noastre, cu toate k is modele diferite , au multe in comun.ink 1data felicitari!

ps. cand ii vad culoarea aia ma ia draq dc n-am schimbat si eu culoarea la polou meu :(

NightClubRacer 18-10-06 21:23

Nota 10 frate pentru munca depusa, a iesit super tare! dar mergi cu neoanele aprinse doar prin cartier, sau peste tot? Mie unu imi place, mai ales culoarea. ;)

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning