![]() |
Re: Golf 2 - FDM
am vazut azi golfuletu :D langa budimex..eram in 76 si a trecut pe langa mine cu neoanele aprinse :D am i right ?? ce pot sa spun .. nmk:D dekt FELICITARI pt masinuta :shock: :shock: :shock:
|
intradevar e frumoasa masinutza :D :D :D...apropo ai pus tot ce mai vroiai sa mai pui?
|
[QUOTE=OaSe;578039]multumesc pt felicitari tuturor!!! si bora ta e criminala cosmine, NO COMENT! dar...dak poti, scoatei limitatoru' ala, crek si u vrei asta :D=QUOTE]
merci man si masina ta e super frumoasa ... poate facem niste poze impreuna :lol: |
Quote:
mereu vor exista pareri pro si contra, nu poti sa faci o masina p placul tuturor! de ex bora lui cosmin....cred k stii continuarea, e crima d masina, dar fiecare are pareri pro si contra. nici u nu poti sa-ti faci treaba mare in gustul meu nici eu in al tau, ma intelegi? am avut bara d care zici u p masina, cu tot cu prelungire si am vrut o schimbare, iar schimbarile le-am facut si eu dupa buget si deokmdata raman astea. in viitor o sa o fac sa arate si ea ceva, k pana acum saraca trece neobservata, o sa umblu si la jenti si la suspensie, am mai zis-o d nenumarate ori in topicul asta, dar nu are nimeni timp sa citeasca. Si....d c zici k nu are jenti?stii c jenti are golfu stok?exact rotile d dacie iar astea snt 195/50/15, k nu iti plac asta e altceva. deci in concluzie, sa inteleaga toata lumea voi schimba JENTILE |
ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa zic ...spor la modificat
|
10 Attachment(s)
poze!!!!:peace: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :peace:
|
demential...felicitari pt munca depusa
|
of Doamne....ca fotogenica mai e:D
P.S. ms alex;) |
frate indreapta bratul de la stergator ca arata aiurea rau de tot.ai facut atatea si ai omis asta
vezi ca-l poti face la cald acasa..nu trebuie sa te duci la stiu eu cine |
frumos...frumos... dar cred k ar da mai bine daca si tamburii de frana au aceeasi culoare ca si caroseria ;) in rest...cum am mai zis...foarte frumos...felicitari
|
nope, nu merge in culoarea caroseriei ar fii prea kitch..mai bine vopsite in negru pe spate dar cu alte jante evident (care sunt sigur ca vor venii, nu?)
bafta |
Frumusel Golfuletzu', principarea preocupare cred ca va fii un motor mai puternic care sa "implineasca" acest proiect;)
|
Quote:
motorul...m-am gandit la el, ma gandesc la ceva periculos:rolleyes2 dar deocamdata meditez:D |
felicitari pt masina arata ......frumos,chiar imi place, dar impostant e k iti place tie,timp de 2 luni cat am fost absent ai avansat mult si vad k masinile noastre, cu toate k is modele diferite , au multe in comun.ink 1data felicitari!
ps. cand ii vad culoarea aia ma ia draq dc n-am schimbat si eu culoarea la polou meu :( |
Nota 10 frate pentru munca depusa, a iesit super tare! dar mergi cu neoanele aprinse doar prin cartier, sau peste tot? Mie unu imi place, mai ales culoarea. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning