![]() |
Re: AR-05-UWW
mai ai mult de lucru la ea bafta :lol:
|
Quote:
|
Sall mai vecine (pot sa iti spun asa, doar spuneam ca suntem din judete invecinate) :) am studiat asa fugitiv topic-ul tau... imi place proiectul care il ai plan pt Dacie, dar din pacate in aceeasi situatie sunt si eu :( mai e multa munca pana la finalizare...!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
14 Attachment(s)
sper sa nu incurc pe nimeni cu niste poze :oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
Arata binisor dar mai ai de munca la ea :-P!
|
Bogdy uite ce iti transmite Cosmin-SNR
la multi ani, sanatate tot ce iti doresti, sa iti dea dumnezeu bani cu sacii si noroc cu carul, ai grija de tine si toate cele bune...:D:D:D Si ai grija de uww sa ajunga asa cum ti-ai dorit:D:twisted: |
LA MULTI ANI ! si tot ce iti doresti sa ti se implineasca fara eforturi din partea ta.LA MULTI ANI !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
multumesc celor care ati intrat pe topic si celor care mi`ati zis la multi ani...multumesc baieti ;) bafta si voua cu masinile....sa aveti parte de ele UWW`ul va multumeste ! si o poza din seara asta... masina a primit cadou antigel .... |
6 Attachment(s)
Si cu toate ca bogdy uww nu ii mai arde de masini firar capul lui al dracu:x Am postat eu de cand a uns masina...ca s-a mai gandit sa imi dea niste poze..:lol: Si o poza cu prietena lui cea mai buna, este "fotografa" lui8)
|
Eu stiam ca pe forumu asta ne pezentam masinile nu gagicile....:lol::rolleyes2
|
Buna, buna asta:pistoles:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning