![]() |
re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
mda interesant..;)
|
Eu zic sa ramaneti la YRC deoarece:
-deja lumea va stie cu numele asta si tot ce ati facut pana acum parca s-ar sterge odata cu schimbarea numelui -e destul de diferit fata de alte cluburi -nu conteaza daca cei care nu fac are din club fac misto de nume (EI PIERD nu voi) -nu suna rau deloc P.S. Nu am nici o treaba cu clubul doar cunosc cativa membri ;) P.S 2 Sper sa nu fiu luat la misto pt cele spuse mai sus pt k e doar PAREREA MEA ;) |
o parere pertinenta si exprimata punctual in conceptia mea 8)
|
daca nu s-a schimbat pana acum mai bine il lasa asa si dupa sa se schimbe ptr k deja fff multi ne cunosc sub numele de YEA RACING CLUB ... asa aparem cu un nume nou nimeni nu va sti nimic .. trebuia asta sa se faca cu mult timp in urma .. acum pe ultima suta de metrii incercam sa ne afisam cu noul nume nush cat de ok poate sa fie , mai bine lasa asa si dupa 4tuning days il schimbam ... parerea mea :D acum sa vedem ce zice si cosmin ...
|
din punctul meu de vedere,numele trebuie schimbat neaparat..eu si azi l as schimba,n as mai astepta 4tuning
|
tre sa dea dupa acceptul si cei de la 4tuning nu ? :)ptr k am intrat in expo cu un nume si ajungem acolo cu alt nume .. nush kt de ok e
|
tre sa dea acceptu !
|
Deci cum a ramas nu se schimba nici un nume ah ? :))
|
probabil ca daca nu s-a luat pana in acest moment o hotarare, va ramane vechiul nume pentru 4TD:ciggy:
|
eu cand am venit cu cei de la ploiesti in seara asta la romexpo sa aducem loganul, am vazut noile stikere..denumirea este UNKNOWN:P
|
fortza
|
acuma am intrat si eu pe topicul cu pozele de la stand si am vazut numele nou... Unknown :rolleyes2
|
Re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
cine s-a ocupat mai mult de organizarea standului vostru la 4tuning, sa-mi dea un pm pls....
|
Cosmin presedintele el e inculpatul :))
|
da s-a intamplat ceva cu organizarea??? ceva in neregula?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning