![]() |
Re: CJ 66 HAN
fa ceva cu rugina aia....
|
iasa la spalat :)
|
9 Attachment(s)
ceva soare si zapada de actualitate si plictiseala !
|
Quote:
|
masina e din 98 si momentan e cu vopseaua cu care a iesit pe poarta uzinei dacia :D deci ai dreptate plange ea dupa vopsea momentan :)
|
si-asa arata bine,imi place ;)buna achizitie ai facut cu acele jante,bafta in continuare in ceea ce=ti propui
|
ma bate gandu sa ma bag mai serios in motor ;)) acuma nustiu sa vedem sunt multe posibilitati :D trebuie doar gandita o treaba
|
4 Attachment(s)
Cateva poze spion cu "hanul" :)
|
Quote:
|
jantele nu sunt vopsite.... sunt pregatite pentru vopsit cu tot tacamul, le-am lustruit bine de tot cu o pasla pe masina de gaurit dupaia curatate bine cu smirghel fin si 2 straturi de lac :) interioru negru si cam atata deocamdata, vor fi vopsite inainte sa pun gumele de vara :)
|
Se pare ca rugina o iubeste pe masina asta.....Incearca sa scapi acum de ea inainte sa intre mai tare in tabla....acum vad ca sunt daor niste "pete"...Hai ca nu e greu...slefuiesti bine...un grund si apoi o vopsea si gata....
|
nu e stres :) a fost peticita si anu trecut inainte de itp dar vad ca iar iasa pe alocuri tinand cont ca e vopseaua din fabrica.... se rezolva cu un polish si putin kit si festea nu e mare scofala doar ca nu am avut timp .... va urma si treaba asta
|
8 Attachment(s)
de vanzare : dacia 1310 anul fabricatiei 1998, 124000 km, chiuloasa refacuta + supape 1,6; aprindere electronica; trapa; alarma + inchidere centralizata; portbagaj electric; motorul merge destul de bine am fost foarte multumit nu am avut probleme cu el. Necesita o revopsire totala deoarece masina ii cu vopseaua din fabricatie. Interiorul a fost foarte ingrijit nu are rupturi si alte prostii. Masina nu a fost lovita, a circulat in familie eu sunt al 3-lea proprietar.
pret: 1300 lei negociabil. masina se vinde si cu jantelele actuale dar se mai adauga 300 de lei la pret, in caz contrat se vinde cu jantele de tabla. NR de contact : 0742 653 097 |
asta-i pomana curata la pretul asta :cry: dece asa ieftina ?
|
am luat un ford .. si momentan nu le pot tine amandoua.... dar cu siguranta in maxim 2 ani revin cu alta dacie :) .... dupa ce imi revin financiar
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning