![]() |
Re: Nubira 1 - NT-98-ADU
De ce nu i-ai scos bandourile? :sad:
|
N-am mai vazut o culoare atat de frumoasa.
Felicitari! |
Acum am fost nevoit sa spal motorul pt. ca cei din service nu l-au acoperit si era plin de praf de la slefuit caroseria. De regula, pun silicon lichid pe o carpa si sterg tot ce pot si ajung. Ulterior, praful se duce usor.
Quote:
Quote:
|
Inca odata BRAVO!!! super tare produsul final,sunt curios cum se vede live mai ales in lumina soarelui.Acum cred ca sigur o sa pastrezi masina pe vecie,pentru ca in cazul unei vanzari se stie ca nu o sa iti scoti niciodata banii bagati si munca investita mai ales ca preturile la masinile vechi sau cam prabusit in ultima vreme.Singurul lucru care nu imi place sunt barele transversale,nu le-ai vopsit sau au iesit naspa.Dupa parerea mea este fara discutii cea mai ingrijita masina de pe sectiunea Daewoo!!!in rest ce pot sa zic...spor la idei si bani.;)
|
Intradevar barele nu au fost vopsite. Pentru asta trebuie dat jos tot interiorul inclusiv tapiseria de pe plafon si necesita mult timp la montat, demontat si vopsit. Plus ca preturile in service pt. asa ceva (demontat, montat interior) se ridica la o valoare destul de mare. Voi face eu acest lucru cand am sa am timp mai mult la dispozitie pt. ca masina ramane iarasi imobilizata cel putin 2 zile.
Cea mai ingrijita masina nu cred ca este sau mai bine zis inca nu este:-). Poate anul viitor v-a deveni.;) |
Quote:
au facut baietii de acolo super treaba...imi place cum a iesit,iar culoarea,cum am mai zis.....super:!::!::!: bafta multa cu motorul;)....era cineva aici pe forum care dezmembra gama daewoo.... numai bine! |
Nu mai am nevoie de motor, Am rezolvat problema intre timp.
|
Super a iesit masina vopsita.:wave:
|
1 Attachment(s)
Si eu zic ca a iesit bine;)
Am rezolvat si problema saniilor nevopsite. Dat tapiseria de pe plafon jos, pregatit, vopsit si montat la loc totul. |
Abia acum ai terminat cu vopsitu la exterior.Ai tras ceva munk,dar cred k a meritat. Asteptam poze si cu rezultatul final.
|
Foarte frumos a iesit :) felicitari.Am si eu o intrebare,kt te`a costat vopseaua...kt costa 1 litru,si ce vopsea recomanzi? as vrea si eu sa`mi vopsesc masina(portocalie cred) si tu ma poti ajuta,fiindca am un cielo iar si tu ai avut si l`ai revopsit,..as vrea sa stiu cati L imi trebuie si de care. ;)
|
7 Attachment(s)
Vopsitul inclusiv vopseaua pe baza de apa au costat 2000 ron. Nu pot sa-ti spun cat costa vopseaua separat. La Cielo am folosit o vopsea pe baza de diluant, ceva nemtesc Black Schwartz 607 si nu pot sa-ti spun cat a costat pt. ca pur si simplu am primito. Pentru o vopsire interior exterior iti trebuie 4 litri. la Cielo.
Pozele finale: |
A iesit foarte bine vopseaua.Imi plac mult farurile :D.Mult spor in continuare.
|
zici ca acuma e scoasa pe portile fabricii
|
4 Attachment(s)
Ceva in plus fata de fabrica:lol:: Putina lumina in portiere. M-am hotarat in momentul in care parcand intr-un loc necunoscut, la coborare din masina am calcat intr-un noroi de toata frumusetea.:twisted:
Le: Urmeaza ca toate becurile sofit din lampi sa fie tip led white pt. a da o lumina mai placuta, pt. a fi in ton cu interiorul si pt. a diminua consumatorii.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning