![]() |
Re:
Quote:
oricum... mishto mashina... mai deemult prin C mai auzeam pe cate unuu... ai vazut bah ce tare ii bmw-u ala albastrtu :lol: |
mah tekno sa stii ca scapi de ceva kilograme...(vreo 5-10) plus ce o mai castigat prin scoatere banchetei si altele.... si ajuta mult....!
|
shtiu man am intzeles ideea... :wink:
|
nu te oftica asa ca numa ti-am zis... :lol:
|
np man.... nu am oftic dedloc :lol:
|
1 Attachment(s)
Faza cu BMW-ul poate e putin adevarat in treaba asta....
|
e doar o bara nu e toata mashina... cum **** comfunnzi linia unei dacii cu una de bmw :roll:
|
Eventual mai confuzi cu bmw ursulet(asta e valabila doar noapte la intuneric, ziua tre sa fii bou ca sa il confuzi cu un bmw) :shock:
|
1 Attachment(s)
uite aicea
esto macho papiiiii ! cat ca asta are flapsuri si fred nu |
Degeaba mai, cine mai are ursulet ca al meu? :lol: :lol: :lol:
|
trebuie sa recunoastem ca ursuletu tau rulles buahahaha :lol:
|
Super...masina adevarata...muscle sub capota! :D
|
1 Attachment(s)
pe asta o uitat sa o puna fratemio :wink:
|
Misto poza...panorama :D
|
vin albanezii pe noi baieti
bah or innebunit astia din Alba...vin calare si vin tare din spate...dupa ce am montat pe o nubira o pereche de praguri si pe toyota MR2 un spoiler pe spate si praguri, ieri la poarta atelierului meu erau 4 masini cu numere de AB si 7 oameni toti albanezi...ma simteam ca si la Vatican \"stat in stat\"...pe o strada din cluj o mica zona de alba...hmmmmmmmmm...am in lucru un Espero care trebuie facut full...hotarati baietii...stie careva ce se intampla aici?...mi-e frica...brrrrrrrrrr...hahaha....o sa pun poze...bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning