![]() |
Eu aleg RS4 pt ca e quattro si e mai spatioasa ca Supra. Cu rs4 la semafor o sa faci surprize neplacute unor masini mult mai cunoscute, \"care nu se compara cu un un break\" :twisted:
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
- dar si greutate mai mare la rs4 - posibilitati si mai bune de tuning la supra - functionalitate ? wtf ? - ma indoiesc ca service-ul l-ai face in Romania la asemenea avioane - confortul trece pe un plan secundar la bolizii de sute de cai - daca ai bani de un avion, sigur mai ai si pentru un tractoras 4motion deci... |
te inseli akimoto greutatea este la amandoua aproape la fel!! un rs4 are intre 1620 kg si 1660 kg depinde de extrase :) iar supra tot pe acolo pe undeva ii....
|
supra
50-60kg nu sunt o greutate prea mare in plus singurul mare avantaj al Suprei este aerodinamica, daca nu se incarca alan-dala cu spoilere si eloroane nestudiate aerodinamic. |
supra are unpik sub 1600
chiar si cu avantajul quattro si al cailor cu 20% mai multi, rs-ul este egal cu supra pana la 100kmh, iar la sfert de mila are juma de secunda avans |
Akimoto..tu zici ca RS4 nu-i functionala pe langa supra?? :lol: pai cum iei tu 5 persoane in supra??vrei sa-ti cari un TV..unde-l pui? te duci cu supra iarna la ski?iti poti lua 2 geamantane la o plecare in vacanta?
nu ai face servici in RO? daca tre sa-i scimbi ceva la motor?ce faci? mergi cu ea la cravata pana-n germany? sau te duci pt o revizie simpla in garantie in germany?..si exemplele ar putea continua |
ce 5 persoane ? n-o iau sa fac taxi, iar daca am bani de supra, TV-ul o sa mi-l care altii...
ce revizie in garantie ? ce iarna la ski ? ma duc la ski cu un tractoras 4motion, etc... am mai zis asta dar ma repet ca vad ca niciodata nu citesti toate cuvintele |
BA AM CITIT..insa ce..tu n-ai prieteni sa mergi cu ei? sau la tine in masina nu se suie decat o singura persoana..daca vrei sa iei 3-4 tipe? ce faci le pui pe eleron la supra :lol: :lol: :lol: si de ce sa fii obligat sa ai 2 masini..cand aia-i si 4x4..si e si puternica? si cum ai spus ca nu te risti sa faci service la asemenea masina in RO..TE DUCI CU EA IN GERM sa-i schimbi ceva? o pui posta la avion??? SAU TE REFERI LA TUNING CA ATUNCI AR TREBUI SA VORBESTI CLAR
|
n-ai prins ideea...
uatevar |
oricum...ti-eti place aia..si no sa te schimb eu..si viceversa..insa ti-am dat exeple tocmai k te-ai contrazis :wink:
|
Re:
Quote:
|
lexus, nu m-am contrazis ci am fost cat se poate de clar, tu insa tot balmajesti aiurea de service in garantie, de mers cu sania, de tipe pe eleron, de carat televizoare, de 5 persoane in masina, de geamantane, etc...abtine-te !
cata, http://www.fast-autos.net/toyota/97toyotasupra.html http://www.fast-autos.net/audi/audirs4.html |
max chiar lam sunat pe dz1 sal intreb cate kg are supra lui :D 1690 de kg scrie in talon! deci nu te poti lua dupa datele astea niciodata depinde de extrasele masini cunosc rs4 care cantaresc 1620 kg si altele au 1690 kg...iar supra stiu eu ca are 330 cp de serie nu 320 cp cum scrie aici http://www.fast-autos.net/toyota/97toyotasupra.html :?: :twisted:
|
hmmm... :? astia au informatii reale de obicei
anyway, unii producatori dau masa proprie a masinii, adaugand greutatea medie a unui sofer(75kg) si revervorul 40% plin |
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning