![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
Quote:
Si nu mai pot posta replici directe(fara quote),adica nu mai apare casuta de jos unde ai go advanced sau sumbit reply.Ce are?Daca pt voi este o intrebare retorica nu ma jigniti! |
cintezam: Nu ai facut nici o prostie daca vrei mai poti ameliora lucrarea ta, sau sa faci alta, inca nu e gata termenul ;)
Dacia_1310: Poti da reply apasand pe butonul pe stanga in dreptul numarul paginilor (este un buton si sus si jos). A fost vorba mai demult sa se scoata functia Quick Reply pentru a se evita floodul pe topicuri (posturi de genul "uaa, tare", "nu-mi place", "sustin"). Presupun ca acesta este motivul pentru care administratorii au desfintat aceasta optiune. |
1 Attachment(s)
Am terminat si eu motorul....
|
Quote:
|
dap ....de acord cu tine dar e pe A3 si nici un aparat foto klumea nu am , ca fac cu telefonu :cry:
|
Incearca sa faci poza atunci langa un geam, la lumina naturala. Asa faceam si eu cand faceam pozele cu telefonul...eventual cateva ajustari in PS mai apoi, daca e nevoie ;)
|
Quote:
|
As dori sa modific termenul de la motocicleta pana pe 20.05.2010 ora 18:00,sunt plecat de acasa in alt judet...
Multumesc... |
Auziti...nu am inteles o chestie mica...eu pot face o provocare?Ca mi-a venit o idee de masina.(Cumva cine castiga ultima porvocare poate propune urmatoarea masina:?: )
|
La challenge trebuie sa castigi ca sa propui tema. La provocari poti sa propui chiar daca nu ai castigat ultima provocare.
Insa postarea poll-ului se face doar daca moderatorii considera ca provocarea si lucrarile sunt relevante ;) |
3 Attachment(s)
Rog moderatorul sa faca un poll pentru urmatoare:
Tema: Motocicleta Termenul: 28.04.2010-20.05.2010 Participanti sunt: 1.pgapac 2.silviun95 3.cintezam |
Daca-mi permiti... ma bag cu un scuter (sa termin jantele) si fac pollul noaptea asta.
|
1 Attachment(s)
Bag si eu Trabantul...Punctele alea din fata(jos) sunt punctele de sudura de la gaurile becurilor de semnalizare a directiei,in caz ca nu ati inteles ce e cu ele.
|
Desigur evo...si maine este bine..Graba strica treaba....Mai bine incet si bine!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning