![]() |
Re: Freehand Design - Challenge
Foarte frumos din partea ta, cassyus :)
Si tema excelenta ;) |
Bai, GATA. S-a stabilit o data: s-a dat tema, nu o tot lalaim ca ma bag si eu, ca si eu, ca cine poate face, bla-bla. La challenge poate participa ORICINE, iar cand terminati desenul, POSTATI. Facem 4 posturi doar ca sa crestem Stage-ul, sau ce? :evil:
|
1 Attachment(s)
......
|
1 Attachment(s)
voila!!!!!!!!!!!!!
|
Daca mai este termen nu postati decat desenul gata facut, nu ne tineti in supans. Adica nah, poate sunt unii cardiaci printre useri si nu pot suporta atata suspans!
. Rude Boy, mai usor cu postarile te rog. Scopul nu este de a face cat mai multe posturi, nu asa te integrezi, ci postand cand trebuie sfaturi si pareri argumentate ;) Si tot pentru tine in special, posteaza doar imagini JPEG/JPG/PNG salvate pe forum ;) Topicul de challenge-uri, asa cum a zis si radu.3 (daca mai zic o data 'Raducu' ma impusca cand mai trec pe la Oradea si nu vreu), nu este facut ca sa se anunte fiecare "vine maine", "ce tare o sa fie al meu", "ce frumos e al tau". . Spor la desenat si la postat. |
1 Attachment(s)
Vine si al meu..de la durerea de cap l`am cam stricat cu "norul" ala..si nu prea am ce sa`i mai fac :|
|
1 Attachment(s)
cam asta ar fi honda cr-z desenata de mine....sper sa va placa
|
1 Attachment(s)
spatele
|
1 Attachment(s)
am facut si eu crz-ul dar nu sunt prea multumit de ce a iesit:sad:
|
1 Attachment(s)
am desenat masina din lateral si fara nic nu sal corectez am desenat asa cum mio venit casa va arat cum desenez dela zero
|
1 Attachment(s)
Cum sunt innebunit dupa aceasta masina m`am gandit s`o propun ca tema :D
Tema: Dodge Challenger R/T 1970 Termen: 07.09.2010 - 21.09.2010 Asteptam cat mai multi participanti din respect pentru aceasta minunatie |
In primul rand felicitari silviu pentru locul de pe podium :d, iar in al doilea, sa stii ca ma faci sa revin in forta cu tema data de tine :p sper doar sa reusesc sa termin desenul.
|
In primul rand iti multumesc :D iar in al doilea, se mai poate prelungi termenul daca va fi nevoie
|
1 Attachment(s)
pun eu primul ca n-am mai pus demult...:D
|
1 Attachment(s)
Pun si eu..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning