![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
mie unul imi place foarte mult cum sta de fatza masina... am vazuto si eu live odata si statea bine bine pe roatele ei....faci cum crezi u...eu nu pot decat sa iti urez bafta si sa ai grija de ea fiindca e un exemplar superb!
|
Stiu cat de lasata este masina .. arata superb asa , pacat ca nu avem drumuri , sunt convins ca va arata bine si putin ridicata de bot !
Bafta cu ea ady ! |
O ridic foarte putin din motive obiective...adica de la arc de -80 pe fata trec la -60(am fix doua degete sub baia de ulei care este mai jos ca nivel decat spoilerul fata!!!)...pe spate va ramane la fel ca inaltime.
Este frustrant sa nu pot trece nici macar peste o amarata de cale ferata sau sa fiu nevoit sa ocolesc zeci de km sa pot ajunge undeva( prietenii mei stiu ce aventuri am avut pana acum:lol:) |
din gura e usor sa vb lumea...ca da bine...ca sta bine...bla...bla..bla...:blahblah::blahblah:...pun e 60 adi ca o sa fie treaba.....abia nu mai faci 3 ore pana la ploiesti;)
ne vedem diseara la cafele P.S.drumurile noastre nu sunt alea din Germania....nici alea de pe youtube...nici alea din NFS...sunt drumurile din Romania!!! stati voi o ora sa iesiti de pe o strada...si alta jum de ora sa incercati sa treceti o cale ferata...care dupa ce o harjai de 15 ori tot nu reusesti....sa vad atunci ce mai ziceti..... |
Quote:
|
Nici in Anglia nu's extraordinare drumurile, asa ca nu suntem singurii :D
Anyway, parca drumul spre Ploiesti era reparat? Sau s-a stricat din nou? |
Quote:
poate data viitoare am si eu timp de stat mai mult cu tine.:ciggy: apropo` am scos ursul pe strada azi in noua blana. poate o sa deschid si eu un topic cu brunul meu sa va spun ce aventuri poti avea cand te apuci de la 0 cu o masina... bafta |
de cand astept un nou topic gen "e30 - ..."
|
Quote:
|
te-am vazut astazi pe caramidari, ce sunet scoate..:oops:
|
I-auzi ma si te vaitai ca nu scoate sunet :lol:
|
prima data cand l-am auzit, ma intorceam acasa cu un tovaras de la piscina si am vazut un elicopter ca incerca sa se lase pe un teren...pana la urma a plecat, mergem vreo 10m si ii zic ca s-a intors, cand intorc capul vad ursul trecand :-s
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ieri am lasat masina la Campina pentru modificarile de care am vb acum doua sapt.Abia astept sa vad cum va arata cu noile suspensii.....sper sa nu se ridice prea mult!!! |
Aha pui doar poze cu ursu lu Radu,ca e frumos asa vopsit cu jante alea alea ,la al meu sa nu ii faci ofticatule :bat: :D:D
|
Quote:
si pune-i niste arcuri de dacie :))):)):)) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning