![]() |
Re: Masina suprema
Quote:
|
masina suprema pt mine un m6 vopsit in blue interlagos si daca se poate si cu kit Hamman
|
e voie sa visam?! Clar Bugatti Veyron....sau Slk McLaren Tunat de Brabus.....in perspectiva....M6......Good Hellp Me To Winn This Sunday :) :p
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Shelby Cobra Gt500
|
MINE'S R34 Skyline GT-R...asta e ucigas de Ferrari ,BMW ,Mercedes si ce mai vret voi...:D
http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../cd/34nur1.jpg "Best Motoring recorded a laptime of 57.7 seconds in the current MINE'S R34 Skyline GT-R demo car. For a comparison, the McLaren F1 does a lap on this track in 64 seconds." http://en.wikipedia.org/wiki/MINE'S |
pt mine ar fi multe da` m-am indragostit de un nissan skyline r34...nush ce am cu masinutza aia da e fantastica...are look...are sound...si unde mai pui da bine si cu tuning pe ea :D
|
Audi coupe quattro an 1984.
3oo cp si tractiune de cuteaza asfaltul. si mai are si vreo 900 kg. |
masina suprema pt mine ar fi Un Nissan Skyline R34 GTR cu Motor 2.6 LTR, twin turbo HKS GT2530 , 600 hp (adica tunat de mines) !!
|
Lancia Delta Integrale S4.Cunoscatorii stiu de ce.......
|
pentru cei care cred ca nu iti poti permite nici macar sa visezi la a te urca sau conduce vreun supercar in viata lor, cheer up.
in UK a costat 300 de lire sa conduc porsche 911 turbo, ferrari f430, maserati spider si audi RS4. in pachet au fost incluse si plimbari pe locul din dreapta in ferrari f50 si jaguar xj220 si bomba... masina de formula adaptata cu 2 locuri (unul in spatele celuilalt). toate astea pilotate de un race driver, of course. senzatii, si nu scump... nu? ps. cand am fost eu era la silverstone chestia asta, acum este in alta parte, o sa caut si o sa revin cu detalii. eu am aflat de asta rasfoind o revista auto asteptand metroul la leicester square :lol: LE: pentru plimbarile cu race driverul la volan trebuia sa te consulte un cardiolog... tre' sa recunosc ca numai gandul asta m-a speriat rau :)) |
daca ar fi sa aleg masina suprema as fi in mare dilema, nu as stii .... la cate masini pot avea acest titlu....dar ma lupt sa aleg intre ford gto si enzo....doua masini formidabile
|
Quote:
|
RX-7 VeilSide fortune model e tot cemi trebe
|
pt. me mashina suprema ar fi Audi Le Mans.Partea exterioara fiind realizata din fibra de carbon,iar partea interioara te ia cu fiori.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning