![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
nino nino danonino:))))
|
Sambata 08/01/ seara la statuie, ora 20:00, noroc ne gasim acolo!
|
gasiti alt loc , nu la statuie.
|
Bogdan are dreptate ... nu e bine acolo ... aproape sigur o sa fim deranjati ...
|
La spitalul 9? :) Sau in parcul rizer. Acolo e mai underground :)
|
ok, ceva mai underground...atunci ne gasim in curba deosebit de periculoasa de la faleza superioara pe platou langa gradina botanica...stie toata lumea unde e locul asta?
|
salutare la toti baietii,pro sau contra clubului "Sound Of Speed".de cateva zile urmaresc forumul,mai nou mi-am facut si cont ca sa iau parte la unele discutii,in unii am vazut putina rautate,in altii prietenie,colaborare,infratire s.a.....acum ceva timp nu credeam k o sa se ajunga aici...speram totusi ...impreuna cu andy am infiintat clubul...veneam la intruniri poate kiar si singuri in unele sambete. si uite k speranta nu a fost in zadar...toti mai multi baieti au fost interesati,au venit o data,de doua ori,le-a placut,au devenit membri,acum sunt prieteni nostri.....respect pt cei care stiu de unde au plecat
pt cei ce ma cunosc "george" pt cei ce se intreaba cine sunt "ala cu calibra" |
salut george
|
Ok... voiam sa nu ma amestec in alegerea locului si a orei, pana la urma e o intalnire a clubului vostru, la care s-ar putea sa mai vina cateva fete noi, pentru voi. Dar...
Locul ales e ok, dar daca vin cateva masini. Sper sa fie putin mai mult decat cateva masini maine ;). Ce ziceti totusi de parcarea de la Danubius? Ora ramane aceeasi. |
atunci parcarea de la danubius ora 8 seara
|
poate vin si eu :D
|
te asteptam tzapule..apasa pe nos sa ajungi repede :)))
|
Prezent cu muzica....:D
|
Quote:
|
Multumesc tuturor celor care au reusit sa vina. Imi cer scuze ca a trebuit sa fug atat de repede. Sper sa ne mai putem vedea curand, poate chiar mai devreme, sa putem sta putin mai mult de vorba :).
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning