![]() |
Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO
apropo o afirmatie de ultima ora!!!!!
draga zozo precum de 3 zile nu te mai prind la telefon si nici nu mai stie orasu nimic de tine tzi-o spun scriptic:imi dau demisia din clubul tau w.w.w. din motive personale pe plan de ORADEA voi fi reprezentat sub sound identity iar in deplasare voi fi alaturi de W.S.R. ...am crezut ca in acest club chiar va fi ceva poate mai diferit dar vad ca e apa de ploaie si mai bine ma retrag...bafta si tzie si membrilor clubului tau!!;) |
Quote:
|
Ba da, Domy daca iti iei o fisa la OMV eu iti speli pe gratis masina acolo, si eu te voi sustine cu pancarde cu incriptia "Baga tare!" , dupa care ca si bun prieten putem schimba locul , adica iau eu fisa iar tu pancarda si o bag eu la spalatorie :-)
|
zozo nu o avut doar ideii de facilitati nu servicii de acel gen:):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
oricum se apropie Tuning & Stereo...si va fi un eveniment la care ne prezentam ca si club.asa ca, domnu', ...te asteptam cu noi!
|
Quote:
|
nimic nu mai zic ....s-o lasam balta cu zozo gata e expirat!!!!:):):)
|
daca voi asa ziceti,ok
mai vedem noi. |
DR.ZOZO Tu ai magazin in Arad ca este un magazin de vopsele parca cu numele ZOZO..?
|
poate.
:) SANDU nute uit ptr cuvantul EXPIRAT nici in gluma sa nu mai zici asta. |
Quote:
|
in sfarshit s-au calmat spiritele!;)
asha va vreau baetzashilor! |
Mda, s-ar putea pune pozele cu svaitzerul lui zozo pe kitch tuning va rog? C-o merita cu varf si indesat 8) .
Induiosator patriotismul local, dar parca-i si mai frumoasa intorsatura a la Caragiale din "comitiul" din Oradea. Am citit 16 pagini cam degeaba :cry: . |
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning