Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15840-mega-difuzor-ptr-spl-by-dr-zozo.html)

SoundIdentity 27-06-06 21:10

Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO

apropo o afirmatie de ultima ora!!!!!
draga zozo precum de 3 zile nu te mai prind la telefon si nici nu mai stie orasu nimic de tine tzi-o spun scriptic:imi dau demisia din clubul tau w.w.w. din motive personale pe plan de ORADEA voi fi reprezentat sub sound identity iar in deplasare voi fi alaturi de W.S.R. ...am crezut ca in acest club chiar va fi ceva poate mai diferit dar vad ca e apa de ploaie si mai bine ma retrag...bafta si tzie si membrilor clubului tau!!;)

DOMY_m3 27-06-06 21:37

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
draga zozo precum de 3 zile nu te mai prind la telefon si nici nu mai stie orasu nimic de tine tzi-o spun scriptic:imi dau demisia din clubul tau w.w.w. din motive personale pe plan de ORADEA voi fi reprezentat sub sound identity iar in deplasare voi fi alaturi de W.S.R. ...am crezut ca in acest club chiar va fi ceva poate mai diferit dar vad ca e apa de ploaie si mai bine ma retrag...bafta si tzie si membrilor clubului tau!!;)

BINE AI VENIT.DAR TU AI STIUT CA CLUBUL NOSTRU ARE O DEZAVANTAJ FORTE MARE:NU AVEM SPALATOR GRATUIT...

horguemtuning 27-06-06 21:43

Ba da, Domy daca iti iei o fisa la OMV eu iti speli pe gratis masina acolo, si eu te voi sustine cu pancarde cu incriptia "Baga tare!" , dupa care ca si bun prieten putem schimba locul , adica iau eu fisa iar tu pancarda si o bag eu la spalatorie :-)

SoundIdentity 27-06-06 21:46

zozo nu o avut doar ideii de facilitati nu servicii de acel gen:):):)

margineanu ovidiu 27-06-06 22:18

Quote:

oricum esti singurul din oras care are atatea masini care toate sunt masini adevarate de show,ar fi pacat sa nu te reprezinti pe tine daca tot ai investit atat material cat si sufleteste in ele:)bafta cu ele si totul pentru ORADEA

SoundIdentity 27-06-06 22:28

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
oricum esti singurul din oras care are atatea masini care toate sunt masini adevarate de show,ar fi pacat sa nu te reprezinti pe tine daca tot ai investit atat material cat si sufleteste in ele:)bafta cu ele si totul pentru ORADEA

mersi si jur ca asa va fi!!!!;););)

daflyer_oradea 27-06-06 23:01

oricum se apropie Tuning & Stereo...si va fi un eveniment la care ne prezentam ca si club.asa ca, domnu', ...te asteptam cu noi!

dj81bas 27-06-06 23:09

Quote:

sti ce ?nu mai zic nimic....dar blak odata si la subiect i-a spus-o ca acu a reinviat si zozo din tacere .....zozo de nu te trezesti din decibeli astia sub 150 atunci te poti astupa ca si db draG competitor....

nu prea am inteles ce ai vrut sa spui dar nu mai conteaza. bafta

SoundIdentity 28-06-06 17:24

nimic nu mai zic ....s-o lasam balta cu zozo gata e expirat!!!!:):):)

DR.ZOZO 28-06-06 21:41

daca voi asa ziceti,ok
mai vedem noi.

Andre3y 01-07-06 07:52

DR.ZOZO Tu ai magazin in Arad ca este un magazin de vopsele parca cu numele ZOZO..?

DR.ZOZO 03-07-06 23:47

poate.
:)
SANDU nute uit ptr cuvantul EXPIRAT nici in gluma sa nu mai zici asta.

SoundIdentity 07-07-06 07:38

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
poate.
:)
SANDU nute uit ptr cuvantul EXPIRAT nici in gluma sa nu mai zici asta.

bai putza!!! subiectu de cearta cu tine e expirat...dar daca tu nu intelegi ce se scrie pe aici atunci de ce te oftici...:):):)

Ciky 16-07-06 04:11

in sfarshit s-au calmat spiritele!;)
asha va vreau baetzashilor!

bezz 15-08-06 18:32

Mda, s-ar putea pune pozele cu svaitzerul lui zozo pe kitch tuning va rog? C-o merita cu varf si indesat 8) .
Induiosator patriotismul local, dar parca-i si mai frumoasa intorsatura a la Caragiale din "comitiul" din Oradea.
Am citit 16 pagini cam degeaba :cry: .

All times are GMT +2. The time now is 17:10.

- Copyright 2026 4Tuning