![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A
din intamplare ma gasesti peste drum de marian. la serviceul de pe colt de acolo. da un semn cand vi si mai stam la o cola rece....
astept sa isi faca timp de ea nea vopsitoru... |
Sa inteleg ca bujiile alea fac masina sa dea rateuri cand schimbi/frana de motor ?Ca as vrea si eu asa ceva :-"
|
sunt mai multe care fac rateurile alea... in primul rand gpl si apoi altele....
|
merita sa te apuci de masina
multa bafta si asteptam poze cu masina gata sau ce ai mai lucrat:D:D:D |
2 Attachment(s)
da....gazul face tot....:lol::lol::lol:gpl powa.
maine sper sa o vopsesc. daca nu reusesc duminica sau sapt viitoare. nu ma grabesc. vreau sa iese bine. dilema cu jantele dar cred ca am gasit solutia cea mai potrivita.....in exclusivitate.....ori bleu ori roz metal. tin mai mult spre roz....merge cu alb mat... |
A inceput sa se poarte rozu la masini...
Bestiala tenta aia de roz de pe porche :| Cred ca o sa raman masca dupa ce vopsesti masina :| |
Eu cred ca trebuie sa pui la loc floricelele pe masina si apoi jantele roz :lol:
|
asa zice si gagicamea....:lol:. o a vad eu la ce culoare ma hotarasc. e aproape gata. azi am dat fillerul. sapt viitoare sper sa o termin de vopsit.
|
gata! oficial este alba masina. acum am terminat de vopsit masina. alb mat cu plafonul negru mat. poze maine
|
Arata bine de tot masina, sunt curios de produsul final ...asteptam pozele :D multa bafta si fara eveniment neplacute!!
|
UA :| de abia astept s'o vad
|
13 Attachment(s)
poze.
|
jantele roz.. si unele mici retusuri.. si eo sa fie bomba :twisted:
app. ms pt info cu ITP-ul.. trebuie sa dau un suc |
live se vede superb. reactia oamenilor e de nedescris.
ps: npc. noi sa fim sanatosi! ai vazut masini de gemeni? alba cu plafon negru si neagra cu plafon alb:lol:;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning